Siin on kuus juuksevärvi trendi, mis sel sügisel ilma teevad:

1. Erkblond

Kuigi blond juuksevärv on värskendamise osas üsna nõudlik, siis on mitmed loomulikud brünetid, teiste hulgas modell Emily Ratajkowski just sügise eel otsustanud uut tooni katsetada.

Kui värvid juuksed blondiks, tasub meeles pidada, et hõbešampoon on üks sinu uutest parimatest sõpradest.

2. Kirsipunane

Kui tavapärane juuste triibutamine tundub igavavõitu, lisa asjale vürtsi ja otsusta sügisese kirsipunase tooni kasuks. Kirsipunastele juustele veelgi suurema efekti lisamiseks võid teha juurde tumedamaid punaseid triipe.

3. Julged heledad triibud

"Praegusel ajal on palju kliente, kes tahavad ennast totaalse muutumise kaudu väljendada, sest võimalused on piiratud. Nemad eelistavad tihti minna heledamaks, eriti just nägu raamivate salkude osas," ütleb Biolage'i brändi esindaja Sunnie Brook.

Kui oled tumedapäine ja soovid heledamaks minna, peaksid kindlasti tegema juustele tervendavaid maske, mis värvimisprotsessi kahjustusi leevendavad, soovitab Brook.

4. Läige

See trend on kõigile, kes on oma praeguse juuksevärviga rahul, aga soovivad veelgi paremat tulemust. "Kõik armastavad supersäravaid juukseid ja läike lisamine annab hea võimaluse soengule värskust lisada ilma püsivate muutusteta," ütleb kolorist Sean Godard.

5. Tumedad juured

Seda trendi iseloomustavad tumedamad juured ja heledamad juukseotsad.
"Tumedad juured töötavad hästi, kui soovid väljakasvu varjata ja eelistad lühemaid juuksurikülastusi," tõdeb Godard.

6. Pastellroosa

Kuigi pastellroosa tooni saavutamine on kõige kergem heledate juuste puhul, on olemas ka spetsiaalseid tumedatele juustele mõeldud tooteid. Miks mitte sammuda sügisesse pastelsete juustega?

Allikas: InStyle