Volüümikate varrukate ja rüüžidega valge kleit mõjub samaaegselt trendikalt ja ajatult ning platvormtallaga sandaalid kleidi juurde on põnev valik.

Liis Lemsalu kleidi muudavad hõrguks pisikesed pärlidetailid vööl, reväärinurkades ja eriti nutikas aksessuaar — juukseklamber revääri peal.

Nele Laeva must kleit sobiks igaks elujuhtumiks ning lisastiilipunktid lähevad kaunitele helesinistele aksessuaaridele. See naine võiks hakata andma stiilitunde!

Ülevalt šikk ja range, alt ülevoolavalt romantiline — Maia Vahtramäe tõestab, et kontrastid töötavad meie kasuks.

Selle ilusa kleidi trumpideks on äge värv ja 40ndate stiilis lõige ning tundub, et kandja tunneb end selles enesekindlalt kui kuninganna.

See lilleline kleit muudab ka kõige lillemustripelglikuma inimese lilleusku. Eriti hingematvalt mõjub lillede paigutus suurte bukettidena.

Oh, kui imeline muster ja värvid! Karmen Eikner-Killandi kleidi võlu toovad mitmekordselt esile fuksiaroosad kingad ja ägeda efektiga kõrvarõngad.

Tüllseelik päästab välja siis, kui vaja argisemat ülaosa mängulisemaks ja pidulikumaks muuta. See kommitoomides ansambel koos harmoneeruva maskiga teeb tuju heaks.

Ka rangemast stiilist inspiratsiooni saanud kleit võib mõjuda naiselikult ja loomulikult. Paari harmoneeruv riietus on silmipaitav vaatepilt.

Tiina Paetil on seljas tõeline unistuste kleit — nutika disainiga ja lihtne, kuid samas eriline, õrn ja unenäoline. Helesinise kleidiga komplektis olev sinine kott lisab välimusele vürtsi.

Režissöör Anna Stepanova lendlevate kurgedega kleit viib mõtted uitama ja meelitab meid unistama. Kimono lõige on saanud tänapäevase buduaariliku hõngu.

Jaga
Kommentaarid