1. Proovi Sol de Janeiro tooteid

Hiljuti lisandus Douglase kaubavalikusse uus kaubamärk – Sol de Janeiro. Kaubamärgi nimi viitab sellele, et brändi tooted hoolitsevad iga kasutaja suvise heaolutunde eest. Oma populaarsuse saavutas kaubamärk just tänu Coco Cabana ja Bum Bumi ainulaadsetele kreemidele, mis võluvad oma unustamatu lõhnaga. Neist saavad kindlasti iga magusasõbra lemmikud, mis ei jäta ükskõikseks mitte kedagi!

Sol de Janeiro pakub erinevaid tooteid, mis panevad sinu naha särama. Ära unusta kasutada päevitustooteid, kui plaanid veeta aega päikese käes. Sol de Janeiro tooted kaitsevad su nahka päikese kahjulike mõjude eest.

Hiljuti lisandus Sol de Janeiro tootevalikusse uus aroom. Proovi midagi tõeliselt suvist!

2. Leia oma suvelõhn

Ja miks mitte kasutada seda aasta läbi? Jahedad ja pimedad sügis- ja talvekuud võivad olla üpris masendavad – tõsta nii enda kui ka sind ümbritsevate inimeste tuju suviselt rõõmsa lõhnaga. Tutvu Douglase populaarsemate suvelõhnadega:

  • Halloween I’m Unique tualettvesi, mis kutsub päikese kätte, randa, merele ... Sinna, kus on suvi ja mõnus puhkus. Suvist meeleolu loovad pehmed lille- ja eksootiliste puuviljade noodid. Lillearoomid tekitavad õnnetunnet ja ei jäta mitte kedagi ükskõikseks.
  • Dior Miss Dior Rose N' Roses. Kuigi Diori kaubamärk on tuntud selle klassikaliste lõhnade poolest, eristub see suvine aroom vitaalsuse ja sensuaalsusega.
  • Ariana Grande Thank U Next – mänguline, kuid stiilne parfüümvesi eriti soodsa hinnaga. Ariana Grande tooted on tõendanud end konkurentsivõimelise kaubamärgina, mis võlub unustamatult magustate aroomide ja suurepärase kestvusega.


3. Hoolitse oma naha eest aasta ringi

Ei ole ju saladus, et just suvel on meie nahk säravam kui teistel aastaaegadel. Tänu mõnusale ilmale ja päikesele näeb see välja terve ning kaunis. Kuid sügise saabudes unustame tihti, et päevitustoodete asemel peame nüüd kasutama nahka hooldavaid tooteid. Douglas kutsub sind hoolitsema oma näonaha eest aasta ringi. Douglase soovitused:

  • KylieSkin Face Moisturizer – maailmakuulsa suunamudija Kylie Jenneri nahahooldustoodete brändi näonaha niisutaja. See sisaldab rahustavaid ja toitvaid koostisosi, mis niisutavad mõnusalt nahka, ilma et see muutuks rasvaseks. Sobib kõikidele nahatüüpidele.
  • Madara Anti-Pollution CC Cream SPF 15 kreem ühtlustab naha jumet ja parandab selle puudusi (tuhmus, punetus, kollasus ja pigmendilaigud). Kaitseb tõhusalt UVA-/UVB-kiirguse ja linnakeskkonna kahjuliku mõju eest, vähendades naha ärritust.
  • Ecooking Multi Oil on universaalne taimne õli mõnusa apelsini- ja lavendlilõhnaga. Selle tõhusa toime saladus peitub ainulaadses koostises, kuhu kuuluvad looduslikud jojoobi- ja seesamiõlid. Õli sobib nii juuste kui ka näonaha niisutamiseks ja toitmiseks, samuti saab seda kasutada pärast raseerimist ning kehahoolduseks – nahk muutub elastseks ja niisutatuks. Sobib ideaalselt nii päeva- kui ka öökreemina kasutamiseks, samuti meigi eemaldamiseks.


4. Ära unusta päevitust ka külmal aastaajal!

Solaariumis päevitamine hakkab tasapisi minevikku vajuma. Vali oma nahale sõbralikumaid lahendusi ja leia endale sobiv pruunistusvahend, mida saad kasutada aasta läbi.

  • Ecooking Self Tanning Foam vaht tagab kiire ja ühtlase jume ning kõik Ecookingu kaubamärgi tooted on loodussõbralikud ja vägivalla-vabad.
  • Douglas Self Tanning Concentrate – see pruunistuskontsentraat hoolitseb naha kuldse jume eest ja jätab nahale mõnusa aprikoosi ja magnoolia lõhna.
  • Vita Liberata pHenomenal 2–3 Week Self Tan Mousse – Dark. Eriti kiiresti kuivav pruunistusvaht, mida on kerge peale kanda ja mis annab nahale naturaalse jume kuni kolmeks nädalaks. Vita Liberata tooteid saab osata ainult douglas.ee internetipoest.


5. Silmapaistev jumestus aasta ringi

Kuigi enamik meist kasutab erksaid meigitoone ainult suvekuudel, leiame, et need sobivad hästi ka teistel aastaaegadel. Ainult sina saad mõjutada ja muuta sind ümbritsevat keskkonda. Ära lase süngematel ilmadel end masendusse viia ja julge paista silma oma erilisuse poolest. Tutvu suurepäraste toodetega, mis innustavad sind looma erksa ja silmapaistva meigi:

  • Douglas Eyeshadow Palette Miami Fever palett 14 tugevalt pigmenteeritud värvitooniga on saadaval eriti soodsa hinnaga.
  • Jeffree Star Blood Lust Palette – kuninglikud violetsed, peened punased ja salapärased tumedad toonid … See palett on justkui loodud ilu ülistuseks. Ka selle luksuslik pakend ei jäta sind kindlasti ükskõikseks!
  • MAC Cremesheen Lipstick – vali just see huulepulk, sest punased huuled on alati moes. Need sobivad nii klassikalise päevameigi kui ka julge õhtumeigiga.

Kogu Douglase tootevalikuga saad tutvuda siin. Douglase valikus on tooted, mida mujalt ei leia, näiteks Mario Badescu ja erinevad nišilõhnaõlid. Jälgides kuu- ja nädalalõpupakkumisi ning erinevaid kampaaniaid, saad need soetada eriti soodsate hindadega. Ja see ei ole veel kõik ... Iga kampaania raames paneb Douglas teatud ostudega kaasa ka mõnusaid kingitusi. Ära lase võimalust mööda ja soeta ilutooteid eriti hea hinnaga!

Jaga
Kommentaarid