Kuidas heitlikel aegadel karjääri edendada? Pole valdkonda, mida kevadine pandeemia ei puudutanud – kodune igapäevaelu ja argirutiin, inimsuhted, kooli- ja tööpäevad said hoopis uue rütmi, vormi ja tähenduse. Koduseinte vahele loodi koolid, restoranid, trennisaalid ja kontorid. Mugaval kodukontoridiivanil (või -voodil või -köögis) said koha sisse võtta aga muidugi need, kel oli kodus töötamine võimalik ja kel töökoht ülepea alles jäi... Töötukassa tööotsijate ja tööandjate teenuste osakonna juhataja Katrin Liivamets selgitab, kuidas töökohakaotusega seotud olukordadest võitjana välja tulla ning kuidas igaüks meist saab järgmiseks (töö)kriisiks paremini valmis olla. Loe edasi SIIT.

Meeleolukas eksperiment: toimetus proovib TikToki ilunippe! Ülipopulaarse videokeskkonna TikTok ilunipid on rohkem kui menukad – miks muidu neid kõik vaatavad ja neist räägivad. Samas, mõned neist iluvõtetest on... veidi tavapäratud. Otsustasime toimetusega need omal nahal järele proovida – vaata, kes sai unistuste tedretäpid, kes uhke uue võltstuka ja kes pidi leppima vaid sorgus sasitud juustega. Loe edasi SIIT.

Kuidas teise ringi poodidest tõelisi disainipärle leida? Anne & Stiili toimetaja Tiiu Suvi kirjutab: “Mis mu riidekapis on pärit taaskasutusest? Lihtsam on öelda, mis ei ole. Mõned Embassy of Fashioni võrratud hõllanduslikud õhtukleidid. Sinine “vihmatelk”, mis pälvib alati tähelepanu tänu selle looja Tiina Tiituse trükitähtedes perekonnanimele seljal; mind on peetud nii sportlaseks kui ka mupo kontrolöriks. Kalamaja Printsessi seelik, nii kahar, et seda kandes tekiks sotsiaalne distantseerumine iseenesest. Marit Ilisoni musta südamega T-särk. Teisisõnu, Eesti mood. Tutikad on ka mustad skinny’d, sest need peavad olema mustad ja skinny’d. Mõned üle aastate kestnud asjad lemmikpoest S’Nob. Fotografiska nokkmüts. Hindan rõiva isiklikku puudutust, mõistan õrna paberisse mähitud uhiuue eseme võlu. Ja siiski, lõviosa minu riietest pärineb taaskasutusest...”

Kuidas ta lõpututelt riiulitelt need õiged asjad üles leiab? Suundu SIIT tundelisele sekkarirännakule!


Foto: Krõõt Tarkmeel

Keha loos avameelitseb legendaarne aeroobikatreener Kaja Tuisk (56). “Mul on nii palju energiat, et kui ma poleks treener, võiksin vabalt olla metsalangetaja või hauakaevaja!” naerab ta. Loe SIIT.

Sul pole veel Anne & Stiili kehtivat kodutellimust? Vormista ajakirja tellimus SIIT.