Pärast kihluse purunemist sõitis Rootsi printsess Madeleine New Yorki, et seal elada ja töötada. Linnas, mis kunagi ei maha, kohtas ta ka oma praegust abikaasat, pankur Christopher O’Neilli.

Pärast aastate pikkust reisimist New Yorgi, Londoni ja Stockholmi vahel, teavitas paar avalikkust, et nad on end sisse seadnud Floridas.

Yorki printsess Beatrice

Prints Harry nõbu printsess Beatrice kolis New Yorki 2015. aastal ja sulandus kiiresti linna glamuurseimasse seltskonda. Printsessi olla märgatud nii Karlie Klossi, David Geffeni ja Misha Nonoo seltskonnas, kui nimetada vaid väheseid. On teada, et selle suve juulis abiellunud naine jagab ka praegu aega New Yorgi ja Londoni vahel.

Yorki printsess Eugenie

Nagu tema õde printsess Beatrice, elas ka printsess Eugenie New Yorgis. Tänaseks tagasi Londonis, viibis printsess New Yorgis aastatel 2013-2015 ja töötas seal kunstioksjoni Paddle8 keskkonna heaks.

Norra printsess Märtha Louise


Norra troonipärimisjärjekorras neljandal kohal olev printsess Märtha Louise kolis New Yorki 2004. aastal koos abikaasa Ari Behniga. Paar lahutas aastal 2017 ja Behn lahkus meie seast 2019. aastal.

Praegu kohtub printsess Ameerika šamaaniga ja veedab aega peamiselt Los Angeleses ja Hamptonsis.

Allikas: Vogue