Ajakirjas The Journal of Sex Research avaldatud uuringust selgus, et suurem osa naisi alahindas oma meeste indu eelmängu osas. Keskmiselt soovivad naised, et eelmäng kestaks 19 minutit (uuringus osalejad väitsid, et praegu on see keskmiselt 11 minutit) ja mehed, et eelmäng kestaks 18 minutit (kuid kestab 13). Kokkuvõte: kõik tahavad rohkem.

Doktor Mann tõdeb, et me kipume kinni jääma harjumuspärastesse mustritesse, eriti, kui need töötavad. Selles pole küll midagi halba, kuid samas peaks eelmäng olema ka loominguline ja ettearvamatu.

Kas sina oled proovinud partnerit näiteks näksata, õrnalt hammustada, sõrmedega tema kehal ringe joonistada, õrnalt juustest sakutada, õrnalt laksu anda (kui tead, et see on partneri jaoks okei), näpistada, küüntega mööda tema selga libistada, kratsida, kõditada ja masseerida?

Tihti kipume oma tähelepanu koondama kolmele teatud piirkonnale: rindadele, genitaalidele ja tagumikule, kuid sellega jätame tähelepanuta nii suure osa potentsiaalseid naudinguallikaid.

Näiteks kõrvad on nii meeste kui naiste jaoks üks suurimaid erogeenseid piirkondi. Meie peanahas on lõputult närvilõpmeid, see on ka üks põhjustest, miks juuksuris tehtav peamassaaž nii mõnus on. Ka kael ja õlad on väga erogeensed piirkonnad. Proovi näiteks kõditamist ja näkitsemist.

Tähelepanuta ei maksa jätta ka käsi ja eriti sõrmi. Just meie sõrmed on üks tihedamaid närvilõpmetega kaetud piirkondi. Kasuta seda ära.

Alaselg on üks piirkondadest, mis tihti tähelepanuta jääb, kuid mis tegelikult võib vägagi naudingut pakkuda.

Liikudes jalgade juurde, pea meeles, et sa ei unustaks reite sisekülgi - seal on ühed tundlikuimad närvid. Ka jalgade puudutamine meeldib paljudele. Olgu see siis traditsiooniliselt hea jalamassaaž või õrn puudutus.

Allikas: InStyle

Jaga
Kommentaarid