Eks saab ka nii, et saavad kokku ürgandekad inimesed ja kallistuste pealt avaldub ilus anne, mida jagada. Aga kui sa oled kriitiline, mida peab olema, tekivad paratamatult kahtlused ja kõhklused. Kol­leegi küsimärgi alla seadmine on mu arvates ainult hea. Minu natuurile pigem sobib inten­siivsem ja äkilisem proovi­periood kui rahulik lendlemine.

Kas koroonakevad oli vaid millegi peaproov?

Inimesed peaksid looduse vastu alandlikumad olema. Inimene on looduse kroon... Kas kroon alamatega nii käitub? Maa on elus organism ja meie osa sellest, mitte kuidagi paremad ega üle­vamad. Võib-olla käib hoopis selline pauk, et ühiskonna­korraldus muutub? Oleme harjunud vabadusega, aga äkki ühel hetkel on kõik teistmoodi? Ma ei taha sellele mõelda. Oleme juba tükimat aega seal, kus auto kohe laguneb, meie aga üritame kiunuva hääle kiuste auru juurde panna.

Oled sotsiaalselt väga tundlik. Sinu postitus valitsuse tegemistest “EI SAA / EI TULE” mullu suvel Facebookis kogus üle 600 jagamise.

Tõesti pidasin end üle keskmise poliitikahuviliseks, aga pärast eelmisi valimisi kaotasin huvi. Viimased poolteist aastat ei ole selle sitaga viitsinud tegeleda.

Mida me saaksime teha olukorra parandamiseks?

Ei tea. Minna valima? Tallinnas on hulk mugavaid noori, kes elavad rahumeeli oma hipsterielu. Kui nad ka arvama hakkaksid, siis äkki muutuks midagi. Või kui kar­milt nende vabaduste kallale minnakse, võib-olla siis hakkavad mõtlema?

Mis sind laiemas plaanis heidutab?

...

Jaga
Kommentaarid