Brigitte, kes täna on raadios Sky Plus saatejuht ja Eesti üks kõige mõjukamaid sotsiaalmeediastaare, hakkas iseseisvalt raha teenima 14aastaselt, kui töötas aianduspoes abilisena. “Rohisin kaheksa tundi päevas lauspäikese käes mõttetu palga eest. Seda ma ei tahaks enam kunagi teha,” meenutab ta.

Hiljem töötas naine baaridaamina ja alkoholifirma promotüdrukuna ööklubides üle Eesti. “Sealt sain muidugi kinga, sest olin liiga ülbe, kuulsin seda nädalas umbes neli korda. Ilmselt olingi... aga minu meelest võiksid kõik inimesed olla nii ülbed, et nad teaksid, kes nad on, mida nad tahavad ja mida on nõus tegema. Ja kui ei ole nõus, siis lihtsalt mitte tegema.”

Kuid miks Brigitte teismelisena üldse töötama pidi? “Vanemad kasvatasid mind iseseisvaks. Kui tahtsin rohkem taskuraha, kui nad mulle andsid, siis mida mul teha oli? Vinguda või tööle minna? Läksin tööle.”

Brigitte Susanne usub, et meil kõigil on võimalus oma elu põnevamaks elada, kui vaid soovime. “Astu mugavustsoonist välja, usalda elu, see on kõik seda väärt!”

Jaga
Kommentaarid