Kahjuks jäin ka mina hiljuti töötuks, küll mitte viiruse tõttu, aga see toimus äärmiselt lollil ajal. Uut tööd lihtsalt ei leia enam nii kergelt, tööpakkumiste valik on võrreldes varasemaga tunduvalt kitsam. Nii hea, et sellel teemal ajakirjas peatusite, usun, et paljud tunnevad end kahjuks puudutatuna. Ise sain artiklist hea nõuande pöörduda karjäärinõustaja poole. Paistab, et on käes aeg, mil ümberõppimine on kohati väljapääsmatu. Tuleb asja positiivselt vaadata – elukestev õpe on kindlasti tore ja väike vaheldus kulub ka ära!

Kristina

Sinu aeg


Mõnikord on ikka tõsiselt raskeid päevi, mil tunneme end naise või emana läbikukkununa. Tekitagu seda tunnet siis näiteks lahkhelid suhtes, kooli algus, väsimus, väike remont kodus vm. Kui nägin postkastis septembri ajakirja, mõtlesin endamisi, et täna õhtul on minu õhtu. Kuum vann, küünlad põlema, hea muusika ja suurepärane ajakiri... Taas kord ei pidanud pettuma. Suhtealased artiklid panid ka enda suhteprobleeme veidi teise nurga alt vaatama, lisaks sain ideid, kuidas oma keha paremini tundma õppida. Ja muidugi kaanelugu Brigittest andis sellise power’i, et oi-oi-oi. Järgmisel päeval seadsin sammud sekkarisse, kust, lisaks muule, sain ka remondi lõpetamiseks ülišefi sisustuselemendi.

Jaanika

Uued avastused


Aitäh, et Eesti disaini kodusid kaardistasite! Avastasin ehtedisainerite hulgast paar uut nime – võiksite ajakirjas neid veelgi rohkem kajastada. See on nii äge ja mitmekesine maailm!

Veel meeldis väga intervjuu Rasmus Kaljujärvega. Kahe jalaga maa peal, huvitavate mõttekäikudega inimene. Tundub, et on jõudnud oma elus kindlale pinnasele ja teab, mida tahab ning mida mitte. Olete varemgi meesintervjueeritavate puhul häid valikuid teinud, aitäh selle eest!

Power-naine

Septembrikuu Annet & Stiili ootasin poelettidele tavapärasest suurema entusiasmiga, sest soovisin pikisilmi Brigitte Susanne Hundi kaanelugu lugeda. Enne ajakirja ilmumist ja artikli lugemist olid mul Brigitte suhtes kahetised tunded... Ta on mulle jätnud oma väljaütlemiste ja story’dega pigem ülbe mulje. Samas olen alati imetlenud tema ausust ning careless-suhtumist hater’itesse.

Tundub, et ta ei taha kõigile meeldida, mis mind paljude teiste suunamudijate juures häirib. Kohati meenutab Brigitte mulle Anu Saagimit, kes ei hooli avalikkuse arvamusest ja teab täpselt, kuidas oma tahtmist elus saada.


Pärast artikli lugemist kadusid mul tema kohta kõik negatiivsed arvamused. Minu silmis on tegemist äärmiselt tööka ja ambitsioonika naisega, kes on tänu oma töökusele jõudnud elus kaugele. Power-naisi tuleb imetleda ning neist snitti võtta! Jään huviga ootama, mis on Brigitte järgmised sammud meediamaastikul.

K. M.


Lugu, mida puudutas


Minagi olen kunagi koondamisteate saanud ja pean ütlema, et see oli mu elu parim päev! Jäin kaheks aastaks koju, osalesin paljudel kursustel ja sain veeta aega koos perega. Sain oma pojale lõpuks hea ema olla! Täna töötan ametis, kus olen õnnelik – saan palju suhelda ja mis kõige olulisem, aidata endast nõrgamaid.

Monika

Kirjuta meile ja võida ahvatlevaid auhindu!

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili oktoobrinumber? Kirjuta meile oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee, saada kiri Facebookis või Instagramis. 15. oktoobriks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kaks Versace Dylan Blue parfüümi (84.50). Klassikat ja tänapäeva ühendav ülinaiselik essents väljendab sensuaalselt tugeva ja tahtejõulise naise iseloomu ning muudab su hetkega vastupandamatuks!
Lille, puuvilja ja puidu lõhnaperekonda kuuluva parfüümvee nootides domineerivad must sõstar, Granny Smithi õun, metsalilled, puuvilja-mahlaakord, roos, patšuli ja kinnistav muskus.

Eelmise kuu võitjad on Kristina ja Jaanika. Palju õnne, võtame teiega ühendust!

Jaga
Kommentaarid