Nagu enamikul naistel, on ka Liisal jalatsite valimisel kindlad nõudmised. Mis on peamised tingimused? „Sügistalviste jalatsite puhul on alati oluline kvaliteet. Soovin, et jalatsid peaks vastu mitu aastat, hoiaks mu jalad soojas ja kuivana ning oleks pigem lihtsa disainiga,“ sõnas Eesti meigikunstnik.

Ja tõepoolest, on arusaadav, miks Liisa on selleks hooajaks valinud jalatsid ECCO SHAPE’i kollektsioonist – Skandinaavia disain on stiilne ja lihtne.

Liisa elu on pidevalt muutuv – ECCO SHAPE sobib sellise elustiiliga nagu valatud.

Liisa Leetma on kogu aeg liikvel ja ECCO on tema igapäevast mugavust oluliselt parandanud. „Mu garderoobis pole varem olnud kvaliteetseid kõrge kontsaga sügissaapaid, seega olin väga positiivselt üllatunud, kui ECCO SHAPE’i proovisin ning mitu tundi nendega pildistades ja filmides veetsin,“ tunnistas ta.

ECCO SHAPE’i kollektsiooni mudelid on mitmekülgsed, stiilsed ja mugavad.

ECCO esindab kestlikkust ja kvaliteeti. Mida need väärtused Liisa jaoks tähendavad? „Usun, et jalatsid, mida peaaegu iga päev kantakse, peaks mitu hooaega vastu pidama ja olema võimalikult ajatu disainiga. Just sellepärast ECCO mulle meeldib. Nad panustavad vastupidavusse nii kulumiskindluse kui ka ajatuse aspektist.“

ECCO esindab jätkusuutlikku moodi. Kaubamärk töötab välja mudeleid, mis ei lähe ühe hooajaga moest. ECCO keskendub ajatule disainile ja kvaliteedile. Kestlikkus saadab ECCO äritegevust igal sammul. Kõik töökojad, kus jalatseid tehakse, on nende omad, seega võtavad nad täieliku vastutuse ECCO jalatseid valmistavate töötajate palkade ja sobivate töötingimuste eest. ECCO eesmärk on vähendada oma tegevuse keskkonnamõju, kasutades keskkonnasõbralikke töövõtteid ja tehnoloogiat.

ECCO kindlustab, et jalatsitootmises kasutatav nahk on lihatööstuse kõrvalsaadus. Hiljuti ühendas ECCO jõud Apple’iga, et süsinikujalajälge vähendada.

ECCO koostöö kohta Liisa Leetmaga saab lugeda SIIT.

Jaga
Kommentaarid