Eesti juhtiv lasersilmakliinik KSA Silmakeskus on spetsialiseerunud miinusprillidest ja kontaktläätsedest vabastamisele puute- ja lõikevaba Flow 2.0 laserprotseduuri abil ning teeb laserprotseduure aasta läbi. Kuigi tegelikult tänapäeval pole aastaaegadel meditsiinilises mõttes mõju laserprotseduuri tegemisele või taastumisele, on siiski mõnel aastaajal eelised, mida ka paljud nutikad KSA kliendid ära kasutavad. Toomegi järgnevalt välja mõned põhjused, miks silmade laserprotseduuri planeerimine just sügisesse on väga mõistlik mõte.

Saad unustada vihmamärjad või udused prilliklaasid


Kõikidel maailma prillikandjatel on üks ja sama mure – udused prilliklaasid. Ja see mure annab endast kõige rohkem tunda just sügisel. Külmast õuest tuppa astudes on prilliklaasid udused ja sekundiga on ebakindlus kasvanud ühest kümneni. Ka vihmaga on prillide kandmine tüütu: vihmamärgade prilliklaaside tagant ei ole midagi näha ja nende puhastamine on samuti tülikas, sest juba mõne sekundiga on prillid taas märjad. Pärast laseprotseduuri ei vaja sa enam prille ja saad igaveseks unustada udused või märjad prilliklaasid.

Väldid eredat päikesevalgust


Eredat päikest võib pärast protseduuri olla silmadel raske taluda, tekitades neis stressi. Suvisel ajal võib nägemine natuke isegi paraneda, kuid laserprotseduurist taastumiseks pole liigne valgus parim. Talvel on aga vastupidine olukord: päikesevalgust on märgatavalt vähe ja ka see võib olla silmadele koormavaks.

Pärast laserprotseduuri võivad silmad olla tundlikud ja eredate värvide ning valgusega kohanemine võtab aega. Sügis on ideaalne aeg, olles just suve ja talve vahepeal.

Hetkel on rohkem aega, et olla kodus ja rahulikult taastuda


Kõik ilmselt nõustuvad, et seoses koroonakriisiga on maailmas toimumas ärevad ja veidrad ajad – oleme justkui sunnitud puhkusel, ringi reisida ja rännata pole võimalik ja veedame tahes-tahtamata rohkem aega kodus. Paljud inimesed on aga otsustanud praegust olukorda „ära kasutada” ja leiavad, et käes on parim aeg oma pikaajalise unistuse täitmiseks, sest ootamatult on tekkinud ajaressurssi, mida varem pole naljalt leidnud. Nüüd tundub lihtsam kui kunagi varem leida oma graafikust seitse päeva protseduurijärgseks taastumiseks ja võtta aeg korraks maha. Õnneks kehtivad mõned elustiilipiirangud pärast protseduuri vaid ühe nädala, pärast mida võib jätkata tavapärase elurütmiga. Ja mis kõige olulisem, varem või hiljem saame loodetavasti taas tavapäraselt reisida, nautida erinevaid sündmuseid ja seikluseid ning seda kõike on eriti magus teha juba prillivabalt ja suurepärase nägemisega!

Talvekülmadeks on silmad korras


Kas oled kogenud, et liiga külmad ilmad muudavad silmad kuivaks ja sügelevaks? Talvine kargus ja madalad temperatuurid võivad mõjutada ka nägemisteravust üleüldiselt. Niigi raske on hakkama saada udu, lume ja tuisuga ning kui peab kandma veel ka prille või kontaktläätsesid, siis on talvised ilmastikuolud eriti keerulised.

Tehes sügisel laserprotseduuri, on talveks silmad ideaalselt taastunud, korras ja pilk terav kui kullil! Lumesõda, romantiline udu või pöörane lumetorm ainult ootab nautimist, sest enam pole mingit muret nägemise pärast.

Kevad on allergiate periood


Ka kevad on aeg, mil pole liiga külm ega palav, kuid erinevalt sügisest toob kevad kaasa allergialaine, mistõttu võib laserprotseduuri tegemine olla raskendatud.

Kevadel on õhus palju tolmu asfaldilt, aga ka õitsema hakkavatest taimedest. Kõik need kokku võivad muuta silmad sügelevaks, punetavaks, vesiseks või punaseks. Kui silmad on ärritunud või allergilised, siis võib laserprotseduurist taastumine olla samuti raske ja ebamugavam.

Taastud aasta kõige kiiremaks ajaks


Veel üks hea ja mõjuv põhjus just sügisel silmad korda teha seisneb eesolevas detsembris. Jõulud ja pühade periood on aeg, mil tempo on kiire, pidusid palju ning tegemist-sagimist korralikult.

KSA Silmakeskuses on jõulud küll väga populaarne aeg laserprotseduuri tegemiseks, kuna paljudel on siis ka puhkuste periood, kuid kõige kavalamad on need, kes teevad silmad korda sügisel. Siis on jõuludel nägemine juba terav ja ei pea taastumisega pühasid mööda saatma.

Kui unistad miinusprillidest vabanemisest, siis tule esimese sammuna laserprotseduuri sobivusuuringule ning saad teada, kas oled sobilik puute- ja lõikevabaks Flow 2.0 laserprotseduuriks. Praegu saad ülipõhjalikule Flow 2.0 silmauuringule registreeruda supersoodsalt, hinnaga 19 eurot (tavahind 59 eurot). Rohkem infot leiad SIIT.

Jaga
Kommentaarid