Sellel aastal on bränd võtnud ette suuri samme, et muuta oma disaine jätkusuutlikumaks. Uues kollektsioonis on erilisel kohal orgaanilised kangad, mis on loodud jätkusuutlikke põhimõtteid järgides. Sügiskollektsiooni kangad on keskkonnasõbralikud, ohverdamata brändile omast kõrget kvaliteeti ja luksuslikkust.

Uue kollektsiooni fookus on tänavamoel ja mugavusel ning see kombineerib peene rätsepaoskuse kaasaegse ja sportliku stiiliga. Laval näeb läbi hooaegade populaarseid ülerõivaid, mida saab kombineerida kõiki erinevaid kehatüüpe ilustavate teksade, orgaanilisest puuvillast dresside ja brändi signatuuriks saanud kleitidega.

Väljaspool hooaega eksisteerivat disaini luuakse inspireerivas koostöös noorte moeloojatega, tuues sellega naistemoodi värskust, põnevust ja uusi seisukohti. “Piiritult kaasaegne on ka Iris Janvieri naiselikkuse tõlgendamine, mis väljendub ühteaegu nii päikselises ja õrnas, kuid samas tugevalt geomeetrilises loomingus.”

Iris Janvier kosmopoliitne moelooming on maailma vallutamas – tänaseks on Iris Janvier kollektsioonid esindatud ka New Yorgi, Berliini ja Moskva nimekates elustiili- ja disainipoodides.

Iris Janvieri moeetendust saab virtuaalse Tallinn Fashion Weeki raames näha neljapäeval, 22. oktoobril Anne & Stiili veebi vahendusel.

Osta pilet Iris Janvieri moeetenduse salvestusele 11. oktoobriks SIIT.