Selle mängulise kollektsiooni aksessuaarid on pigem sümboolsed objektid, mida ühendab idee – ole see, kes soovid. Pidulikud ridikülid kannavad väljamõeldud maailma kuuluvate tegelaste karaktereid. Nii leiab kollektsioonist muinasjuttudest tuttava Rapuntsli, Väikese Merineitsi, Tuhkatriinu, Lumivalgekese, Okasroosikese, Väikese Nõia ja palju muid tegelasi.

Need esemed ei “hooli”, et väljakujunenud arusaama kohaselt peaksid nad endas kandja isiklikke tarbeesemeid peitma. Vastupidi – sel korral lasevad nad kõrvalseisjatel neid asju näha, paljastades kandja isikliku ja peidus hoitud sisemaailma. Oluline ei ole mitte praktilisus, vaid soov, tahe ja unistus. Unikaalmudelid mõjuvad pigem ehetena, kuigi koti põhifunktsioon, kantavus, on säilinud.

Kollektsioonis on kombineeritud tehismaterjale, nahka, erinevaid tootmisjääke, püüdes esile tuua iga materjali võluvamaid omadusi. Aksessuaarid on valmistatud käsitööna.

Kadri Kruusi aksessuaare iseloomustavad klassika, kvaliteet ja meisterlik käsitöö uues julges, innovatiivses vormis. Kadri Kruusi aksessuaarid muudavad glamuuri funktsionaalseks ja funktsionaalse multifunktsionaalseks. Kõike natuke rohkem, aga täpselt parasjagu. Üheksa tegevusaasta jooksul on Kadri looming ära märgitud mitmel mainekal rahvusvahelisel konkursil ning ta on õpetanud disainereid nii Eesti Kunstiakadeemias kui üle lahe HAMK Universitys.

Fotod: Anari Hagel
Modell: Anna Vandel
Jumestus: Marii Lotta
Outfit: Eve Hanson