2. "Üks mu abikaasa lemmiktoite, mida talle teen, on tegelikult lähedal asuvast restoranist kaasa ostetud."

3. "Ma vihkan oma kihla- ja abielusõrmuseid. Ta nägi nendega nii palju vaeva ja sidus neisse isegi mu õnnenumbrid, aga need on minu meelest nii koledad."

4. "Mu abikaasa ei tea, et masturbeerin ja vaatan pornot oluliselt sagemini kui ta ise. Vahel teen seda isegi tema kõrval kui ta magab."

5. "Ütlesin ükskord, et pean perele appi minema ja sõitsin tegelikult üksinda jäätist sööma, et laste eest peitu pugeda."

6. "Kui me tülis oleme ja omavahel ei räägi, lülitan salaja WiFi välja, et ta oleks sunnitud alla tulema ja minuga suhtlema."

7. "Mõnikord vaatan meelega ise mõnda sarja, mida plaanisime koos vaadata, sest ma ei taha snäkke jagada ja kaisutada."

8. "Mul ei ole tegelikult pärast orgasmi valus ega ebamugav edasi seksida, ma lihtsalt ei viitsi enam."

9. "Palkasin ükskord koristaja, kes lõi meie kodu läikima, aga võtsin tänud ja tunnustuse endale."

10. "Iga kord kui ma voodilinu vahetan, panen ma mehele odavamad puuvillased padjapüürid ning endale luksuslikud ja siidised."

11. "Mu abikaasa ei tea kui paljude meestega ma tegelikult enne teda maganud olen."

12. "Kuna mu mees on rahaga üpris vastutustundetu, ütlen talle alati, et meil on säästudes vähem raha kui seal tegelikult on. Nii ei teki tal kiusatust seda millekski kulutada."

13. "Kui mu ämm ja äi külla tulevad, ütlen, et pean kiirkorras tööle minema, et ei peaks nendega aega veetma."

14. "Mu abikaasa arvab, et olen väga sügava unega. Tegelikult ma lihtsalt laman liikumatult ja teen näo, et ma ei kuule öösel koera ega lapsi."

15. "Alustasime koos mehega vegan-dieeti ja sõin igaks lõunaks liha."

16. "Ükskord tuli mu mees väga halva tujuga koju ja otsis oma eelmisest õhtust alles jäänud pitsat. Olin selle juba prügikasti visanud. Kui ta koeraga välja läks, võtsin pitsakarbi prügikastist välja ja panin pitsa talle taldrikule. Ta sõi selle ära."

Allikas: BuzzFeed

Jaga
Kommentaarid