Su karvakasvu kiirust ja tihedust ja karva paksust ning tooni mõjutab ainult su geneetika ja mitte raseerimine. Kasvukiirus sõltub ka piirkonnast. Näiteks kaenla alla kasvavad karvad pea poole kiiremini tagasi kui jalgadele.

Uue teraga tulevad sisselõiked kergemini

Tegelikult on suurem tõenäosus nahka vigastada just nüri teraga, mis ei liugle nii siledalt mööda nahapinda ja tekitab seega ka suuremat raseerimisjärgset ärritust. Ilmselgelt tuleb uue terava teraga olla hoolas, nagu iga terava asjaga, kuid sisselõikes võid süüdistada ennast, mitte uut tera.

Tugevam surve annab lähedasema raseerimistulemuse

Raseerimisterade tugev surumine vastu nahka suurendam vaid sisselõike tõenäosust, korraliku ja terava teraga piisab hästi ka õrnast kokkupuutest.

Mitmekordne raseerimine annab siledama tulemuse

Ühe piirkonna mitmekordne ületegemine pigem ärritab nahka. Kui tunned, et ühest korrast ei piisanud, lisa veidi raseerimisvahendit ja raseeri alles siis uuesti. Kui sa pole endiselt tulemusega rahul, on ehk tera nüri või peaksid kaaluma rohkemate teradega raseerijat.

Raseerimisega kaob päevitus kiiremini

Vastupidi, raseerides eemaldad kuiva ja surnud naha ja päevitus tuleb kaunimalt esile.

Spetsiaalne raseerimisvahend pole oluline, piisab ka veest ja seebist

Raseerimisvahendi mõte on niiskust hoida ja nahka kaitsta, veest ja seebist selleks ei piisa. Samuti ei tasu raseerimisvahendit asendada mõne õliga, sest tavalised õlid nagu kookos- ja oliiviõli ummistavad raseerija teri.

Peaksid raseerima tähtsale üritusele eelneval, mitte sellega samal päeval

Kui tekib nahaärritus, jõuab see tõesti järgmiseks päevaks pisut rahuneda, kuid kui kasutad teravaid teri ja õigeid võtteid, võid ärritusevabalt raseerida kas või tund enne uksest välja astumist.

Raseerimine kuivatab nahka

Raseerimine, nagu kooriminegi, aitab eemaldada surnud naharakke ja kindlasti pole raseerimine üksinda naha kuivuses süüdi. Küll aga tuleks alati pärast raseerimist kasutada niisutavat kreemi või õli.

Iga päev ei tasu raseerida

Seni kuni teed seda õigete vahendite ja meetoditega, raseeri nii palju kui tahad.

Bikiinipiirkonda ei tasu ise raseerida

Eks see ole riskantne, aga on tohutult naisi, kes sellega ise vägagi edukalt toime tulevad. Pisut enesekindlust ja harjutamist ning üsna pea saad pimesigi endaga ise hakkama.