Kollektsioon koosneb silmapaistvatest printmustriga toodetest ning rahulikematest ühevärvilistest esemetest. Esitlusele tulevad nii üksik eksemplarid kui väikeseeriana valminud rõivaesemed. Laval saab näha palju värve ja hulle mustreid, igapäevaseid ja praktilisi kui ka vürtsiandvaid aksessuaare.

The Korsars kaubamärgi taga on õde-venda moe- ja tekstiilidisainerid Hanna ja Karl Korsar. Mõlemad Korsarid on aastaid oma valdkonnas edukalt tegutsenud, kuid kaks aastat tagasi lõid kaks kunstniku ühise brändi, mille alt pakuvad väikeseeriana rõivaid ja aksessuaare, mis on silmapaistvad, hooajatud ja igapäevased, ent julged ja eristuvad. The Korsars on elustiili kaubamärk, mis ei piirdu üksnes riietega – valikus on ka kodusisustus ja aksessuaarid siidrättidest aluspesuni. Iga kollektsiooni jaoks on loodud unikaalse prindimustriga autorikangad ning hästiistuvad lõikelahendused.

The Korsars esitleb oma kollektsiooni virtuaalse Tallinn Fashion Weeki raames reedel, 23. oktoobril Anne & Stiili veebi vahendusel.