Kui soovite autos nahistada, olgu sõiduk selleks ajaks pargitud. Hiljuti Põhja-Dakota ülikoolis läbi viidud uuringus selgus, et 33% mehi ja 9% naisi on sõitvas autos vahekorda astunud, sealhulgas ka vaginaalsesse. Enam kui kolmandik tunnistas, et samal ajal on autoga kiirust ületatud, vastassuunda kaldutud ja isegi roolist lahti lastud. Kas see on tõesti nii suurt riski väärt? Meie meelest mitte.

Liival

Seks rannaliival kõlab väga romantiliselt, aga reaalsuses leiab liiv kiiresti tee sinna, kuhu sa seda ei soovi. Hõõrdumine, vigastused ja põletikuoht ei kõla just väga seksikalt. Samas, kõrvaldage variant, et liiv jõuab ebamugavasse paika (olge pingil, kivisemal rannal, laotage maha parajalt suur lina) ja rannaseks võib olla vägagi mõnus ajaviide.

Mets

Kui lihtne matk jääb teile liiga igavaks ja tahate kuskil "peatuse" teha, ei ole tihe mets selleks parim paik. Alusmetsas leidub tohutult mürgiseid taimi, kiuslikke putukaid ja uudishimulikke roomajaid, kellega te kokku puutuda ei tahaks, ammugi siis teie paljad tagumikud.

Vann või veekogu

Jällegi, kõlab ägedalt, aga kui järele mõelda, pole vees vallatlemine üks targemaid otsuseid, mida teha. Kondoomid libisevad vees maha, samuti uhub vesi minema loomuliku libeduse, nii et hiljem võib piirkond olla kuiv ja hõõrdumisest hell. Kui vees on soola või kloori, tõuseb ka põletikuoht... samas klooriga puhastamata basseinis võib ujuda ohtralt baktereid. Katsetamine pole keelatud, aga kogemus ei ole nii nauditav kui ette kujutad, eriti kui sul on näiteks ka juba kuival maal probleeme tupekuivusega.

Rõdu

Rõduseks on ohtlik ja alla kukkumise risk pole seda väärt: näitels 2014. aastal kukkusid ja hukkusid Londonis rõduäärel seksida proovinud noor naine ja mees. Kui väga õue kipute, piirduge esimese korruse terrassiga.

Kontor

Kui sa vähegi tahaksid oma töökohta hoida, ära riski töökeskkonnas millegagi, mis võib lõppeda su maine rikkumise ja hullemal juhul koondamisega.

Avalikud kohad

Proovikabiinid, kino, avalikud tualetid... Arvate, et olete kavalad, aga võite kergelt vahele jääda ja avaliku korra rikkumine kiire kähkukaga pole miski, millest tahad ametlikesse dokumentidesse oma nime kõrvale jälge maha jätta.

Allikas: womenshealthmag.com