Kummaline, kuidas kihlumine tekitab sinus tunde, et oled järsku täiskasvanu, isegi kui oled seda tegelikult olnud juba aastaid. Võib-olla oled juba ammu ülikooli lõpetanud, omaette kolinud, tööl käinud ja isegi lapsed saanud, aga sõrmus tekitab paratamatult tunde, et oled nüüd suureks saanud. Võib-olla kuna abiellumine on lihtsalt üks kõige suuremaid samme, mida inimene oma täiskasvanuelus teha saab?

2. Sa ei suuda lõpetada oma sõrmuse vaatamist

Sõrmus tõmbab magnetina su pilku ja sa ei saa sinna midagi parata. Oled šokeeritud, et see juhtus ja mõttest, et ees on pulmad. Aga ole mureta, see esialgne ehmatus kaob üldiselt mõne nädalaga.

3. Hakkad mõistma, kes on su elus päriselt olulised

Kes peaksid olema su pruutneitsid? Keda tahad kutsuda oma pulma? Järsku läbib terve su tutvusringkond filtri ja alles jäävad need, kes on sulle kõige tähtsamad. Kahjuks võid sel teekonnal avastada ka seda, et mõni su sõbranna ei oska su üle rõõmu tunda ja proovib raputada pipart su magusale pulmaunistusele.

4. Igatsed järsku oma vanemaid

Mõte sellest, et lood oma perekonna võib panna sind igatsema su vanemaid ja lapsepõlvekodu, nendega koos veedetud aastaid. Tead, et sa ei ela enam kunagi nendega koos ja algab sinu enda peatükk, kus oled lapsevanemaks ja lood lapsepõlvekodu enda lastele. Nii võib sul järsku tekkida soov veel enam enda ema-isaga koos aega veeta.

5. Oled pisut hirmul

... ja see on täiesti normaalne! Abielu on väga suur samm ja ausalt öeldes olekski imelik kui see sind pisut ei hirmutaks. On palju inimesi, kes astuvad sellesse liitu liiga kergekäeliselt ja see on hea kui sa pole üks neist. Aga tea, et suure osa sellest hirmust võid tegelikult ümber nimetada ootusärevuseks ja elevuseks.

6. Sul on pea laiali otsas

Su mõtted on kõikjal! Millist kleiti sa tahad, aga millist lilli? Keda kutsuda? Millist muusikat mängida? Milline tort ja toidud, kui palju alkoholi? Millised kutsed? Pulmakorraldamine on suur ettevõtmine, mis nõuab palju aega ja mõttetööd. Abiks on nimekirja tegemine ja ühele ülesandele korraga keskendumine, näiteks on hea mõte koostada endale pulmade planeerimise graafik.

7. Oled õnnelikum kui iial varem

Loomulikult oled! Sa armastad kedagi ja tema armastab sind... ja te abiellute! Sa lood oma perekonna ja su perekond on sinu elu! Kõik need imelised aastad, mis on teil ees. Kas saaks olla midagi paremat, mida oodata?

Allikas: allwomenstalk.com