Karmeni avameelne lugu skisofreeniast liigutas mind väga. Olen aastaid võidelnud (jah, kahjuks siiani mitte leppinud) buliimia ja bipolaarse häirega ning need jõuetud hetked, maadlemised oma tunnetega on mulle tuttavad.

Otsisin välja ta blogi ja lugesin ära kõik postitused. Kui hea ja abistav lugemine, aitäh. Sain nii palju ideid, energiat ja positiivset mõtteainest. Otsustasin hakata uuesti teraapias käima ja vähemalt praegu on tagasi teadmine, et ma pole nende haigustega üksi.

Piret

Enda vastu aus

Mind panid oktoobrikuu Annes & Stiilis sügavamalt mõtlema kolumnid, mis oma olemuselt täiendasid väga hästi teineteist. Mulle meeldis Raini selgitus, et vahel võib positiivne ellusuhtumine olla niivõrd oluline, et saabki määravaks sinu elu päästmisel. Lihtne on olla skeptiline ja negatiivne, eriti COVID-19 pandeemia valguses ning läheneva pimeda aja saabudes... Kui olla enda vastu aus ja lahti mõtestada, miks elus ainult negatiivset näed, siis on enda ja oma vajaduste eest ka lihtsam hoolt kanda ning märkad olulisi inimesi enda ümber. Kethi ütles, et ei ole mõtet toita tüli ega agressiooni. Kui soovime rohkem positiivsust ja armastust, siis peaksime ka endast rohkem seda andma, sest kõik tuleb meile ringiga tagasi.

Kristiina

Suur tugi

Seekord päästis just Anne & Stiil minu päeva. Olles meeletus masenduses, lisaks üleväsinud ja kurb, haarasin ajakirja ja lülitasin end muust maailmast välja. Tundsin, et kui kogu maailm on minu vastu, siis vähemalt mu lemmikajakiri suudab mind lohutada, olla mulle toeks. Ja tõepoolest oli! Aitäh teile!

Sain palju tuge oma hingehaavade ravimiseks, igast loost midagi. Kui olin kõik artiklid läbi lugenud, meenus kõigepealt Raini kolumn ja “Suhete tõehetke” mõte “Paarid, palun ärge uppuge argiellu”. Vahel on see nii hirmus raske, aga teineteise toetamine on väga oluline! Isegi keerulisel ajal, kui toetajat pole, leidkem vähemalt Anne & Stiilgi!

Deili

Poksima!

Suured tänud naistele mõeldud poksiklubi tutvustamise eest – ka mina olen ammu sellisest kohast puudust tundnud ja loodan peagi sealsete treeningutega liituda. Kunagi aastaid tagasi võitluskunste õppima minnes olin rühmas üks väheseid naisterahvaid ja sattusin alailma mõne mehega paarisharjutusi tegema. See ei olnud meie kummagi jaoks kuigi mugav.

Merit

Lemmiklood

Stiili- ja iluleheküljed on alati minu lemmikud – meeldib nii kohalik kui maailma mood. Seekordne ajakiri kubises uue hooaja trendidest, kõikidel illustreerivad pildid juures ja üks ilusam kui teine! Kõige rohkem läks hinge aga artikkel Karmen Kozmast. Soovin talle elus kõike head ja et tervis, see meie kõige kallim vara, vastu peaks. Kiidan väga, palun edaspidi rohkem selliseid artikleid!

Malve

Kirjuta meile ja võida ahvatlevaid auhindu!

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili novembrinumber? Kirjuta meile oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee, saada kiri Facebookis või Instagramis. 15. novembriks saabunud kirjade vahel loosime välja kaks Sensai Dual Essence’i kahefaasilist eliksiiri (30 ml, 164.-).

Eliksiir ühendab taimsed õlid ja võimsa vananemisvastase Koishimaru siidi essentsi. Raputades sulavad õli ja essents ühte. Õlid pehmendavad, essents aga küllastab nahka niiskusega. Eliksiir muudab naha üha elastsemaks nii seesmiselt kui ka välimiselt ning on sära andev lisandus tavalisele nahahooldusele.

Eelmise kuu auhinnad võitsid Kadri ja Piret. Palju õnne, võtame teiega ühendust!

Jaga
Kommentaarid