Olin äärmiselt põnevil, kui lugesin Spekter Technologies’e kollektsiooni “MARS 2.0” tutvustust, kus oli kirjas, et esmakordselt jõuavad moelavale antibakteriaalsest tekstiilist mudelid. Geniaalne, sest kas see pole just see, mida terve maailm praegusel ajal vajab?! Virtuaalse moenädala pluss on see, et saad moeetendust endale sobival hetkel tagasi “kerida” ja komplekti pikemaks vaatamiseks “stop” vajutada, aga miinus see, et kangast lähedalt näha ei õnnestu… Tundub, et pean selle kollektsiooniga tutvumiseks ikkagi päriselt seda vaatama minema! Esitletud rõivaid silmates on aga päevselge, et kõik need komplektid on siinsesse kliimasse äärmiselt hästi sobivad.

Brand no 8 defineeris minu jaoks uueks halli värvi – see pole midagi sellist, millest räägitakse kui maailma igavaimast toonist. Vastupidi, hall on julge ja põnev. Üldmulje on mugav, stiilipuhas, naiselik ja vägagi kantav. Kollektsioonina šikk ja tulevikkuvaatav tervik!

Mugavad ja sportikud meeleolud on moes juba mitu aastat, aga Alexanderlingi naiselik lähenemine meeldib mule väga. Pits, perforeeringud, šikk stiil, mis sobib lisaks vabal ajal ka igas moodsas kontoris kandmiseks. Minu lemmikuteks on pükskostüümid (eriti lühikeste pükstega), roosad jakid ja lendlevad midiseelikud.

“Kalamaja Kuninganna, mitte Kalamaja Printsess,” mõtlesin kui nägin Karin Raski lavale kõndimas. See oli üks kollektsioon, millest on nüüd juba mõnda aega räägitud ja… muidugi olin ootusärev. Elevus kasvas, kui komplekt komplekti järel jõudsid kõik need kleidid lavale. Lemmikud: veinipunane mantelkleit, latte-vahu tooni kleit ja oliivikarva pluusi-seeliku kombo. Kannaksin neid kõiki ja kohe. Tööl, pärast tööd, kõikjal!

Kui kord oli Mammu Couture’i käes, siis oli küll tunne, et kevad on jälle käes…! Ja see kevad on hoopis teistsugune, kui aastal 2020: kelmikad värvid, miniseelikud, vallatud detailid... Kuulen ikka ja jälle, et poodides pole piisavalt saada naise keha rõhutavaid ilusaid riideid – aga palun, tutvuge Mammu loominguga. Ja nüüd kohe, mitte ärge oodake kevadeni.

Tallinn Fashion Week kestab 20.-23. oktoobrini. Kõik moeetendused algavad annestiil.ee-s õhtuti kell 18.