2. Üks kõvaks keedetud muna. Keeda mõned munad ette, pane külmikusse ja sul on kiire ja kõhtutäitev vahepala kohe võtta. Soovitame lõigata muna pooleks ja raputada peale pisut soola-pipart või mõnd muud lemmikmaitseainet.

3. Üks apelsin. Vitamiini- ja kiudainerikas apelsin on suurepärane vahepala. Fakt, et apelsini tuleb enne rahulikult koorida ja tükkideks eraldada, annab toidu nautimisele veelgi juurde.

4. Tassitäis maasikaid. Kuna tassitäis sisaldab vaid 46 kilokalorit, võiksid tegelikult süüa lausa kaks portsjonit. Maasikaid soovitame süüa värskelt ja nende hooajal, aga aastaringselt on sama vitamiinirohked ja mõnusad ka suvel sügavkülma pistetud marjad.

5. Üks rebitav juustupulk. Proteiinirohke kaltsiumiallikas ja maitsev vahepala, sealhulgas üks figuurisõbralikumaid juustuvalikuid.

6. Väike peotäis mandleid. Sind proteiini ja heade rasvadega toitvad mandlid on mõnus tervislik snäkk, mida krõbistada.

7. Veerand tassi kuivatatud jõhvikaid. Kuivatatud puuviljad ja marjad võivad olla suhkrust pungil, mistõttu pead nendega piiri pidama, kuid seda silmas pidades moodustavad need mõnusa kommi-asemel vahepala, et magusaisu rahuldada.

8. Marjasmuuti. Kasuta marju, pool banaani ja pisut vett ning saad mõnusalt kõhtu täitva ja magusaisu rahuldava vahepala.

9. Kolm tassi popkorni. Lugesid õigesti! Kolm tassi madala soolasisaldusega popkorni saad rahus ära näksida vähem kui 100 kaloriga. Söö üks popkorn korraga ja nauding võib kesta sama kaua kui üks "Sõprade" episood.

10. Pool tassi kodujuustu värske kurgiga. Juustuselt kõhtutäitev ja värskelt krõmpsuv tasakaal väga tervislikus ja maitsvas vahepalas.

Ideed: everydayhealth.com