Piret Kuresaare kollektsioon mängib klassikale. Tuntud ja turvalised lõiked saavad mängulisust kangastest. Pilgupüüdjateks kujunesid sillerdavhall pükstükk ja selle saatjaks olnud sametist bomber-jakk, samuti koketeerivalt sätendav mantel-kleit. Kui kapuutsi ja vallatute volangidega mantlid olid minu maitse jaoks liiga detailiküllased, siis show avanumbriks olnud mustahallikirju mantel võlus põneva asümmeetriaga.

“Mulle meeldib see mantel küll, aga kahju, et seda mõnes teises värvitoonis pole…” See on mõte, mida Woomi sule- ja villamantlite puhul mõtlema ei pea. Olgugi, et lõiked on küllaltki klassikalised, võluvad ülerõivad ägeda loodustoonides värvivalikuga. Lisaks näivad need ülikerged! Seekord püüdsid pilku kihiti sätitud kombod, mis pole mitte ainult soojad, vaid ka stiilsed. Eriliselt meeldisid valge, soomushall ja roheline komplekt. Enim plusspunkte saab aga show meeleolu – metsik Trad.Attack! taustaks, sammuvad lavale ükskõikse pilguga paljasjalgsed libahundid. Raske on leida õigemat taustsüsteemi põhjamaisele mantlibrändile.

Siidine sillerdus ja pehmed kudumid. Alpaka meelitab mugavusega, millele sekundeerib kvaliteet – juba eemalt on näha, et materjalid, millest kudumid-pleedid-seelikud-jakid valmistatud on, on loodud kestma. Aga riided riieteks! Olgugi, et armastan sirelililla ja halli kombinatsiooni, mida ka selles show’s näha sai, võitsid mu südame karvased Nukitsamehe-stiilis sussid.

Šikid sametpintsakud, hästiistuvad ruudumustriga bleiserid, iseteadlikult lehviva sabaga särkkleidid - AMANJEDA by Katrin Kuldma kollektsioon on ajatu. Ansamblis pineva taustamuusikaga meenutab show stiil mõnd inglise telesarja, kus väärika taustaga tegelased kohtuvad vanas maamõisas, et päeval jahil käia ja hiljem õhtusöögilauas perekonnasaladusi ja müsteeriume lahendada.

Tallinn Fashion Weeki viimase päeva moeetendused algavad annestiil.ee-s täna kell 18.