Natali Õnnise kollektsioonis kohtab maailmamoe võnkeid: trendikad puhvvarrukad, avarad lõiked, midipikkus, 90ndate lemmikud nabapluusid… Meeldis, et tervikus kohtas nii klassikalisi esemeid (mustad klassikalised seelikud) kui ka tõelisi pilgupüüdjaid – ja kas keegi julgeks päriselus kanda läbipaistvat pitspluusi ilma rinnahoidjata?

All dressed up and nowhere to go” nime kandev Kriss Sooniku uus kollektsioon võtab hästi viimase poolaasta kokku, kas pole? Samas, kas tahakski kuhugi minna, kui samalaadse moeetenduse saab igaüks korraldada ka oma kodus? Või kui mitte just moeetenduse, siis mõnusa ja stiilse koduse äraolemise kohe kindlasti… Kriss Sooniku brändi identiteet seisnebki minu jaoks mitmekülgsuses – mugavad ja ilusad koduriided ning pidžaamad kõrvuti põletavalt seksikate komplektidega on ideaalne kooslus, kust leiab iga naine omad lemmikud. Ja miks mitte pehme teki asemel võtta kätte hoopis ridikül ja sama komplektiga õhtul välja kõndida? Kriss Sooniku disainid seda igatahes võimaldavad...

Ootan igal hooajal huviga ka Kirill Safonovi loomingut. Vaadates sellesügist kollektsiooni, siis… erinevad värvid, vormid, mustrid, erinevad tekstuurid ja käsitöövõtted kirillilikult kokkupanduna lihtsalt töötavad! Eriliselt jäi silma helesinine komplekt, mis mõjub üldpildis kui vihje helesinisest taevalaotusest; lootusena parema tuleviku järele.


Olin juba niigi lummatud Karl Korsari Hõbenõela kollektsioonist (ta võitis ka annestiil.ee-s toimunud publiku lemmiku hääletuse!) ja nüüd siis see, koos õe Hanna Korsariga loodud kollektsioon! Meisterlikult sobitatud värvid ja hoogsad mustrid on üks asi, aga see, kuidas, see kõik kokku kõlab… Vapustav tervik, millest õhkub positiivsust, ainulaadset energiat ja hoopis midagi erinevat sellest, millega harjunud oleme. Loodan väga, et The Korsarsi ootab ees helge moetulevik, sest Eesti mood vajab selliseid disaine nii väga.

Moenädala etenduste viimast kollektsiooni vaadates taban end mõttelt, et pole midagi erilisemat rõivast, mis koos iga kandja liigutusega eri kuju võtab. On rõivad ju osa meie kõigi eneseväljendusest ja kui on tuju millegi iseteadlikuma järele, siis palun… narmaid, narmaid ja veelkord narmaid! Lisaks tõi Ketlin Bachmann lavale väärikad punasele vaibale sobivad kleidid. Minu favoriitkomplektiks oli selles kollektsioonis plisseeritud pükstega kaunis komplekt.

Aplaus ja tänu kõikidele virtuaalsel Tallinn Fashion Weekil osalenud disaineritele!