Ärata nahka hommikuti. Üldiselt jäetakse mitmeetapilised ja aeganõudvad nahahooldusrutiinid õhtutundidesse, kuid kuna sa end hommikul ei meigi, on sul pisut rohkem aega nahale pühendumiseks. Seega oleks hea mõte ergutada nahka hommikul C-vitamiini seerumi või mõne pinguldava näomaskiga.

Kulmud korda. Kulmud on näo üks olulisemaid ja domineerivamaid osi, viidates halastamatult sellele, kas ja kui palju hoolt sa enda eest kannad. Kui kulmukaar on veatu, ei olegi mingit muud meiki tarvis. Regulaarsest kuju hoidmisest ja vajadusel kulmukarva spetsiaalse värviga toonimisest on juba palju abi, samuti annavad viimistletud tulemuse läbipaistvad kulmugeelid.

Hoolitse oma naeratuse eest. Kui hambad on terved ja valged, on nad su kauneim aksessuaar, nii et hoolitse oma hammaste tervise ja välimuse eest. Külasta regulaarselt hambaarsti ja soovi korral proovi ka hammaste valgendamist. Pea meeles, et su kohvi ja punase veini armastus ei mõju hammastele hästi, nii et kanna kaasas närimiskummi ja kui jood magusaid kokteile vüõi karastusjooke, kasuta kõrt.

Proovi sära andvat näokreemi. Mitmed näokreemid on rikastatuyd valgustpeegeldavate osakestega, mis kaotavad tuhmi ja kuiva olemise ning annavad nahale kohese sära. Nii näeb nahk terve päeva vältel välja nagu oleksid seda alles kreemitanud.

"Päevita" oma palet. Päikesepuuder ei pruugi olla sinu teema, aga kui tilgutad oma näokreemi sisse paar piiska spetsiaalset näole mõeldud isepruunistajat, kingib see sulle ajapikku jume, mis paneb teised nuputama, kus sa küll puhkamas oled käinud.

Silmad särama. Kui su silmavalged kipuvad punetama, kasuta punetusvastaseid silmatilku. Nii lööb pilk särama ja sa ei näe välja nii väsinud kui sa võib-olla tegelikult oled.

Tähelepanu ripsmetele. Nii nagu kulmusid, tasub ka ripsmeid püsivärviga toonida ja miks mitte proovida uut kuuma trendi, ripsmete püsikoolutamist? Nii ärkad hommikul justkui oleksid juba tuši peale kandnud.

Hoolitse oma huulte eest. Koori maha surnud nahk ja kasuta superniisutavaid ja toitvaid huulepalsameid, et huuled oleksid alati pehmed ja hoolitsetud. Mitmed mõnusad huulepalsamid ja salvid annavad huultele ka pisut kaunist läiget.

Allikas: harpersbazaar.com