2. Ootad kedagi, kes on sind väärt. Oled imeline, nii et miks peaksid olema kellegagi, kes ei ulatu sama latini ega vasta su kriteeriumitele?

3. Sa ei VAJA meest. Tahad elada oma elu, nii et see ei tiirleks kellegi teise vajaduste ja soovide ümber. Sa ei vaja meest, et anda oma elule uut suunda või mõtet. Sulle meeldib kõik nii, nagu see on praegu.

4. Sul on teised eesmärgid. Tahad ringi reisida, inimestega kohtuda ja suuremaid projekte ette võtta. Su plaanid ei sisalda lihtsalt hetkel suhtesse astumist.

5. Keskendud karjäärile. Armastad oma tööd ja tahad praegu pühenduda oma karjääri edendamisele. See on sinu valik ja miski, mille üle uhke olla.

6. Sul on suurepärased sõbrad. Tahad veeta aega oma sõpradega ja tead, et kellegagi suhtesse astudes hakkad sõpru nägema vähemalt poole vähem kui varem. Sa ei ole selleks valmis.

7. Oled liiga enesekindel. Enesekindlus hirmutab mehi ja nad ei julge sulle ligi astuda. Sellest pole midagi, nii enesekindla naise kõrvale ei sobikski arglik mees.

8. Tahad ennast leida. Kes sa oled, mida elus teha tahad? Mida näha ja tunda? Sead end prioriteediks ja tahad esmalt õppida tundma iseennast ja alles siis kedagi teist.

9. Naudid vallalise elu. Peod, flirtimised, juhuslikud suudlused. See kõik on nii pööraselt põnev ja erutav ja sa ei soovi seda vabadust veel käest anda.

10. Sul pole aega. Jõuad vaevu lõunat süüa, rääkimata tutvumisportaalides ringi vaatamisest või Tinderis paremale-vasakule lükkamisest.

Allikas: bolde.com

Jaga
Kommentaarid