Cara on juba mõnda aega maailma üle võtmisega tegelenud, aga tema õed Poppy ja Chloe on niisama kaunid ja stiilsed. Ka Poppyl on muljetavaldav modellikajäär, vanim õde Chloe eelistab elada privaatsemat elu. Kui see kolmik koos väljas liigub, ei suuda me otsustada, kelle stiili enim "varastada" sooviksime.

Kendall ja Kylie Jenner

Ühe maailma kuulsaima perekonna kasvandikena on neil õdedel vahendeid osta endale selga ja jalga praktiliselt mida iganes. Kendalli modellikarjäär ja Kylie kosmeetikaäri (rääkimata kummagi sotsiaalmeedia ja tõsielusarja Keeping Up With The Kardashians sissetulekust) tagavad neile garderoobid, mis on täis äärmiselt luksuslikke rõivaid ja aksessuaare, mida õed ka oskuslikult välja kannavad.

Gigi ja Bella Hadid

Maailmakuulsate modellidena on neil õdedel pea igapäevane kokkupuude kõige uuemate ja kuumemate trendidega, nii et need naised teavad, kuidas end riietada.

Mary Kate ja Ashley Olsen

Ehk mäletad, kuidas Olseni kaksikud olid 2000ndate alguses kõige tuntumad stiiliikoonid, luues mõlemad ka erinevaid rõiva- ja aksessuaaribrände. Ka hetkel tegutsevad mõlemad õed moedisaineritena.

Beyonce ja Solange Knowles

Raske on meenutada aega, mil muusikutest õed Beyonce ja Solange poleks olnud stiiliikoonid. Ehkki neid koos liikumas ülemäära sageli ei näe, on mõlemal äärmiselt julge ja silmapaistev stiil, mis inspireerib miljoneid naisi üle maailma.