SA EI TUNNE END PRIORITEEDINA

Minge lahku kui...

Tunned end püsivalt kõrvalejäetuna, ebaolulisena ja ei tunne, et sinust hoolitaks. On suur vahe partneril, kellel on palju tegemist ja partneril, kes lihtsalt ei püüagi sinu jaoks aega leida. Kui ta ei pane sind tähele ega võta su soove ja palveid arvesse vaatamata sellele, et oled püüdnud talle korduvalt märku anda enda vajadustest selles suhtes, ei hinda ta sind ega teie suhet. Ta on võimetu rahuldama su emotsionaalseid vajadusi ja sellisest suhtest tuleks enda õnne ja tervise nimel välja astuda.

Jääge kokku kui...

Teie koos veedetud aeg pole viimasel ajal ehk nii sage, aga sa näed, et ta annab endast parima, et sinuga aega veeta ja leiab aja, et su mõtteid kuulata. Ehk on tal tööl väga kiire aeg ja stress kukil, mistõttu on ilmselge, et ta ei saa end hetkel sulle pühendada nii nagu sina (ja ka tema ise) sooviks, aga kui näed, et ta vähemalt kuulab sind ja käitub moel, mis näitab sulle, et ta arvestab sinu soovide ja tunnetega, ei tasuks alla anda. Ta hoolib sinust ja paremad ajad on ees.

MÕTE ABIELUST VÕI ÜHISEST TULEVIKUST AJAB SIND ÄREVILE

Minge lahku kui...

Sa ei näe oma partnerit enda tulevikus. Unistad ilusast kodust ja kaugetest reisidest, aga ilma temata? Tahad saada kolm ilusat last, aga mitte, et need lapsed oleksid ka tema nägu? Lase tal minna ja ära hoia teda enam päevagi kauem kinni kui su kavatsused temaga pole pikaajalised. Väärite mõlemad enda kõrvale kedagi, kellega veeta koos kogu elu.

Jääge kokku kui...

Ärevus pole seotud konkreetselt su partneriga, vaid tulevikuga üleüldiselt. Sa ei tea üldse, kus sa tahad elada, kas ja millal abielluda, mitut last kui üldse. Ja see on okei! Ehk nuputate te koos selle kõik aja jooksul välja? Sa ei pea teadma täna, kus sa oled kolme, viie või kümne aasta pärast. Kui olete praeguses hetkes õnnelikud, siis sellest piisab.

UNISTAD SEKSIST TEISTE INIMESTEGA

Minge lahku kui...

Su seksfantaasiad ei lõppe ainult seksiga. Me ei saa treenida oma aju pidama ainult oma partnerit seksuaalselt atraktiivseks ja fantaasiad on lubatud. Kui sooviksid aga seksida kõigi teistega peale oma partneri ja näed end nendest fantaasiatest ka edasi liikumas: end kellegi teisega koos olemas ja elamas, isegi pere loomas... siis oled juba niikuinii ühe jalaga sellest suhtest väljas.

Jääge kokku kui...

Fantaasia on inimlik, loomulik ja lubatud. Aga ehk oleks teil aeg maha istuda ja neid fantaasiaid omavahel arutada? Leida see miski, mis on teie magamistoast puudu, et teile piisaks vaid teineteisest. Avatud suhtus on oluline ja kui saate teineteisega kõiki oma soove ja ihasid arutada, on teie suhe piisavalt tugev, et kokku jääda ja teineteist õnnelikuks teha.

TUNNED, ET TA ON LIIGA KLAMMERDUV

Minge lahku kui...

Ta peab kogu aeg teadma, kus ja kellega sa oled. Ta dikteerib, kellega tohid aega veeta ja millal pead koju jõudma. Võib-olla loeb ta isegi su sõnumeid. Mitte keegi ei peaks end oma suhtes vangis tundma.

Jääge kokkku kui...

Asi on sinus. Ehk on sul väga stressirohke aeg ja iga sõnum ja nõudmine ajab sind lihtsalt närvi, ka partneri oma. Ehk oled tööga nii hõivatud olnud, et pole tõepoolest tema jaoks aega leidnud ja oleks aeg partnerile kinnitada, et oled tema jaoks olemas ja hoolid temast jätkuvalt väga. Avatud suhtlus on võti!

TUNNED, ET OLED SUHTES LÕKSUS JA SUL ON IGAV

Minge lahku kui...

Vaatamata kõigile lahedatele asjadele, mida koos teete, ei ole sa rahul ja otsid midagi enamat. Kujutad ette teistsugust, põnevat ja seiklusrohket elu ja igatsed sügavamaid tundeid, mida sul lihtsalt pole. Ehk polegi see suhe siis sinu jaoks ja ka tema väärib kedagi, kes tema kõrval end õnnelikuna tunneks.

Jääge kokku kui...

Teil lihtsalt ongi koos elu natuke igavaks läinud. Käite tööl, tulete koju, sööte ja vedelete terve õhtu sarju vaadates. Teie ainsad "seiklused" on aeg-ajalt sõprade-tuttavate sünnipäevad või mõni kinoskäik aasta jooksul. Sellisel juhul pole ime, et oled tüdinud ja teil on aeg elama hakata! Proovige koos põnevaid retsepte, minge nädalavahetusel rabamatkale, hakake koos trennis käima, võõrustage ise sõpru... Elage!

ÄRRITUD TEMAGA KOOS OLLES PIDEVALT

Minge lahku kui...

Asi ei ole su hormoonides ega selles, et sul on praegu stressirohke periood. Sa lihtsalt tunned, et tahaksid karjuda iga kord kui ta jälle sedasama rumalat nalja või igavat juttu rääkima hakkab. Kõik, mis ta teeb, teeb ta sinu meelest valesti ja iga asi ajab sind tema juures närvi. Istu maha ja mõtle... Kas ta ehk ei meeldigi sulle inimesena?

Jääge kokku kui...

Sind segab tegelikult midagi sügavamat su sisimuses. Mõni lahti harutamata jäänud konflikt, mingi vaos hoitud vimm. Ja kogu see viha on su kaitsereaktsioon? Istuge maha ja vestelge, harutage lahti kõik pusad, kui tahes inetud.

SA EI TAHA TEMAGA ENAM SEKSIDA

Minge lahku kui...

Polegi kunagi aega ega hetke, mil tahaksid temaga magada. Mõte vahekorrast partneriga on sulle vastumeelne ja meenutused olnud vahekorrast pole sinu jaoks meeldivad. Sellisel juhul on midagi kindlasti korrast ära.

Jääge kokku kui...

Naudid endiselt partneri füüsilist lähedust, tahad temaga kaisutada ja koos olla ja tunda tema nahka enda vastas. Võib-olla on praegu lihtsalt su kaisutamise tass tühjaks saanud ja see tuleb täita, et tekiks taas soov seksida. Ehk oled tõesti lihtsalt liiga väsinud või on asi mingis ebakindluses? Kui tunned, et tahaksid enne lihtsalt teised mured lahendada, on see täiesti arusaadav ja su partner võiks seda soovi austada.

Allikas: cosmopolitan.com