Lauljatar Anna Pärnoja (esinejanimega Anna Kaneelina, 35) käed liiguvad laval kui voogavad lained, mida saadab piksenoolena muusiku klaar, jõuline tämber. Kontrastidele on üles ehitatud ka Anna garderoob: kõrged värvlid üksmeeles ihul ussinahana liibuvate pükstükkidega. Siivsad baretid, pompoossed turbanid, siirupised litrid ja tüüne teksa. Põletavad punased, rahustavad rohelised, sosinaks taustal ajatud must ja valge. Igavesest igavesti.

1. „Minu garderoobis leidub nii klassikat kui ka kantrit, kuid ka täiesti psühhedeelset — teatraalset kraami. Kõiki neid esemeid ja stiile eri tunnete ajel kandes ja segades tunnengi end iseendana. Seega, kui küsid, milline muusikapala võiks minu stiili väljendada, siis tundub, et see lugu kõlaks väga kummaliselt. Kahtlen, kas selline pala üldse olemas on.“

2. „Lapsepõlvest meenub mulle üks erkpunane pikkade balloon-varrukate ning kõrge kaelusega mikromini kleit, mille ema mulle tantsugrupi missivalimiseks õmbles. See on asi, mille ma ka täna ilma pikema mõtlemiseta selga paneks. 

Intervjuud ilmusid esimest korda Kaubamaja ajakirjas Hooandja.