Protseduuri jooksul läbitakse neli erinevat etappi

Esimene etapp. SmoothLiftin™ on näonaha pinguldamine suuõõne limaskesta kaudu. Tänu ainulaadsele erbiumlaseri mitteablatiivsele režiimile saame limaskesta kaudu naha kudesid sügavuti soojendada. Selle tulemusena tõmbuvad väljaveninud kollageenikiud kokku ja stimuleeritakse ka uue kollageeni teket. Efekt avaldub naha toonuse ja elastsuse paranemises ning nina-huule vao pehmenemises, mida on märgata kohe ja mida võib võrrelda täiteaine efektiga.

Teine etapp. FRAC3® on neodüümlaseri unikaalne programm, mis annab sügavale naha sisse väikesi kõrge temperatuuriga punktikesi – fraktsioone. Tulemus on naha tooni ja jume ühtlustumine, eriti just punetuse vähenemine.

Kolmas etapp. PIANO® unikaalne ülipikk laserimpulss soojendab kudesid täies ulatusest väljast sissepoole ja seab fookuse just sügavamate kudede noorendamisele. Ülipikk laserimpulss soojendab kudesid ühtlaselt ja sügavuti, tagades seeläbi kudede pingulduse ning lifting-efekti.

Neljas etapp. SupErficial™ on nahapinna poleerimine. Ülipindmise koorimise esmärk on kõrvaldada nahalt ebatäiused ja muuta see sametiseks.

Foto: vipMedicum

Kiire ja pikaaegne tulemus

Fotona 4D-protseduur sobib hästi neile, kes soovivad värskendada ja pinguldada oma nahka, vähendada nina- ja suupiirkonna volte, ning neile, kes veel ei tee ilusüste.

Pisut vanemate naiste puhul aga on 4D-laserprotseduur hea võimalus kollageeni tootmise käivitamiseks, mis annab täiusliku tulemuse, kui soovitakse hiljem teha juurde ilusüste. Pole saladus, et vanusega kaotab nahk toonuse, elastsuse ja sära ning tekivad kortsud. 4D-noorendamise neljaastmeline tehnoloogia taastab ja stimuleerib naha kõiki kihte.

Protseduur ei sega sinu elurütmi, kuna taastusaeg praktiliselt puudub. Nädala jooksul peaks vältima vaid sauna- ja spaakülastusi ning tugevamat higistamist. Kerget meiki võib kanda juba järgmisel päeval. Ning loomulikult peaks kaitsma nahka UV-kiirguse eest, kuid päikesekaitsekreem peaks olema oma naha noorusest hooliva naisel aasta ringi kasutusel. Kindlasti tasub ka vipMedicumi spetsialistiga nõu pidada, millised kodukosmeetika tooted aitavad tulemust pikemalt säilitada. Kogenud spetsialistid aitavad valida parima lahenduse ja just seetõttu tasub enne lõpliku otsuse tegemist käia konsultatsioonis.

Olenevalt naha probleemidest ja seisundist on soovitatav protseduuri teha üks kuni kolm korda intervalliga üks kuu. Kauni tulemuse säilitamiseks tuleks protseduuri korrata kord aastas.

Jaga
Kommentaarid