Just igapäevase aktiivsuse parandamisest võikski oma liikumisharjumustega alustada, sest see on meile kõige loomuomasem. Rühmatreeningud ja jõusaalid on ju tulnud alles viimasel ajal ning peamiselt selleks, et kompenseerida meie passiivset eluviisi. Kui klient on juba oma uue, aktiivsema igapäevase liikumisega harjunud, soovitan astuda järgmise sammu ja ka trenni minna.

Olen ise proovinud erinevaid nutikellasid ja võin öelda, et absoluutselt kõik nad on head ning täidavad oma eesmärki. Kui aga on soov saada võimalikult mugavat nutikella, mis justkui sulanduks käe peale, siis on kahtlemata parimad just Fitbiti kellad. Võrreldes teiste kelladega on need nii kerged ja tehtud sellisest materjalist, et kella polegi päeva jooksul käel tunda. Mõne kella materjal võib olla näiteks selline, et paneb naha kella all pisut sügelema, aga Fitbiti kelladega ei ole seda kordagi juhtunud.
Fitbiti kellade kasuks räägib ka nende aku kestvus. Laadida tuleb vaid korra nädalas või olenevalt mudelist veel harvemini. Teiste kellade puhul on üsna tavaline, et laadida tuleb korra päevas.

Mõned peamised mudelid, mida olen klientidele soovitanud, on Fitbit Inspire 2, Fitbit Versa 3 ja Fitbit Sense.

Fitbit Inspire 2 on kell, mis sobib hästi eriti just naistele – see on minimalistlik ja seda on väga lihtne kombineerida teiste käeehetega. Selle lisaplussiks on väga võimas aku, mida tuleb laadida kümne päeva tagant. Vaatamata oma väikestele mõõtudele ei tee see kell mingeid allahindlusi oma võimekuses ja on suurepärane investeering tervisesse.

Fitbit Versa 3 on minu isiklik lemmik. Suur ekraan teeb kella käsitsemise niivõrd mugavaks. Hindan klassikalist disaini ning musta ja kuldse kombot ning just selline värvikombinatsioon on Versa 3 valikus ka kenasti olemas. See kell teeb kõik, mis mul on oma aktiivsuse analüüsimiseks vaja: mõõdab mu pulssi, und, loeb samme ja kulutatud kaloreid ning loomulikult annab mulle lisamotivatsiooni.

Fitbit Sense on Fitbiti kollektsioonis kõige ihaldusväärsem kell, sest lisaks tavapärasele nutikellale, mis mõõdab und, pulssi ja aktiivsust ning motiveerib sind vajalikel hetkedel, suudab see kell enamat. Mida veel, mõtlete? Ta mõõdab näiteks su temperatuuri, aga ka stressitaset ja aitab stressiga paremini toime tulla. Lisaks märkab see kell muutusi südametöös.

Kui ka sul on täitumata eesmärke tervisliku eluviisi ja kehakaalu osas, siis nutikellast võib saada sinu suur abiline.

Jaga
Kommentaarid