Fotodel pole näha naisterahvaste nägusid ja nii võiks rõivaste põhjal öelda, et tegu on vaba aega nautivate modellidega, aga vastupidist vihjab üks oluline füüsiline omadus: naised fotol on paksud.

“Säuts, milles nende naiste üle naerdakse, on saanud üle saja tuhande positiivse tagasiside,” kirjutas Rayne Fisher Quann seda fotot uuesti jagades. “Aga ma vannun jumala nimel, et kui Bella Hadid oleks täpselt neid samu riided kandnud, oleks seda jagatud miljonil “80ndate mugavate rõivaste inspiratsiooni” Pinteresti kaustades, sest nagu alati, moodi hinnatakse eksklusiivselt selle põhjal, milliste kehade seljas need on.”

Quanni säuts levis veebimaailmas nagu kulutuli ja paljud seda näinud inimesed nõustuvad, et moekaks ja trendikaks peetakse ühiskonnas mingil põhjusel vaid riideid, mida kannavad saledad inimesed, ja paksukesed neid sama hästi välja ei kannaks. Iga moest huvitatud paksuke ilmselt teab seda.

Liibuvate riietega saledale naisele tehakse aplaus, kuid samu riideid kandvat paksu naist mõnitatakse, sest ta on näeb välja vulgaarne. Lohvakaid sportlikke riideid kandvat peenikest naist kiidetakse, paksule aga öeldakse, et ta näeb välja lohakas. See ei peaks nii olema…