Vastuseni jõudmiseks küsitles OnBuy 2476 meest ja naist, kes ei olnud enam suhtes ega abielus ning uurisid neilt, milliste hobidega nad tegelevad ja kas nende hobid on eelnevates suhetes tülisid põhjustanud.

Selgus, et meeste seas on kõige populaarsemad hobid spordivõistluste jälgimine (86%), videomängude mängimine (73%), e-sport (69%), hasartmängud ja panustamine (68%) jne. Naiste seas aga ostlemine (92%), aiandus (74%), raamatute lugemine (53%), mediteerimine (45%) jms.

Meeldivaimad hobid välja selgitatud, hakkas OnBuy uurima, millised nendest hobidest partneritele kõige vähem meeldisid ning selgus, et näiteks meeste harjumus pidevalt spordiülekandeid vaadata, põhjustas suhetes kõige rohkem tülisid ja 91% küsitletutest pidas seda suhte kõige suuremaks kirstunaelaks. Sellele järgnes videomängude mängimine, aga ka näiteks golfimäng.

Meestele aga ei meeldivat, kui naised liiga palju shoppamas käivad ja raha kulutavad või enesekaitse kursustel osalevad, aga lugemise vastu polevat neil midagi (vaid 11% väitis vastupidist).