Soovitud muutus tuli Helise ellu ootamatult tänu tuttavale, kes oli edukalt kaalu langetanud. „Dr Simeonsi dieet oli mulle küll tuttav, kuid inspiratsiooni ise proovida sain tänu lähedase kogemusele, kes programmiga kümme kilo kaotas. Kiire ja kaunis tulemus andis lõpliku tõuke, et end käsile võtta ja ka ise edu saavutada.” Kahe lapse ema soov oli saada tagasi oma raseduseelsesse kaalu, sest kapis olid kõik riided kandmist ootamas.

Dieediprogrammi läbimisse suhtus Helis täie tõsidusega. „Olen väga sihikindel inimene ja kuna ei jätnud endale ruumi läbikukkumiseks, siis ka hirme otseselt polnud. Oli küll neid, kes arvasid, et mis kiirelt läinud, tuleb ka kiirelt tagasi, ent olin kindel, et kui asju õigesti teha ja mitte vanade käitumismustrite juurde tagasi pöörduda, siis see paika ei pea.” Naine võttis põhjalikult ette programmi materjalid – viis end reeglitega kurssi ja vaatas ka teiste kaalulangetajate edulood üle.

Helisel õnnestus Dr Simeonsi dieedi abil kolme nädalaga kaalust alla võtta 12 kilo.

Helise dieediring algas väga tempoka kaalulangusega ja et hea enesetunne säiliks, andis personaalset nõu isiklik dieedikonsultant (sest igaühe organism ja kaalulangetus on erinev). „Sain kindlad juhised, mis aitasid väga hästi. Soovitan kindlasti toitumisnõustajaga koostööd teha, nii tuleb tulemus parem. Mina tegin dieediringi eriolukorra ajal, seega oli kindlasti lihtsam, sest toidukohad olid kinni ja ahvatlusi vähem.” Dieet kulges naisel kergelt, kadus väsimus ja energiat oli rohkem. Helise sõnul aitas hästi järjel püsida see, et toidukorrad olid karpidega kaasas. „Minu kiiresse eluviisi sobis see ideaalselt, kuna toidu valmistamine oli lihtne ega nõudnud palju aega. Mulle väga meeldis toidumenüü reeglite konkreetsus, kuid samas jäi ka endale nuputamist põnevate roogade valmistamisel.”

Võti edukaks kaalulangetuseks on Helise sõnul kindla eesmärgi võtmine. „Tegin programmi teadliku otsusena, kiirelt saabuvad tulemused motiveerisid muidugi ka. Suureks toeks oli toetav pere – isegi abikaasa hakkas oma toitumist jälgima ja võttis viis kilo alla.” Kuna uus toitumine oli muutnud ka elustiili, oli kaalulangetuse etapilt lihtne kaalunumbri säilitamise sammule üle minna. „Tundes, et lõpp on lähedal, tekkis suurem isu muude toitude järele. Õnneks kaalunumbrit see enam oluliselt ei mõjutanud, kõikumine jäi lubatud ühe kilogrammi raamidesse ja saavutatu on ilusasti püsinud.”

Toitumisnõustaja ja Dr Simeonsi dieedi peakonsultant Aire Kängsep aitab kaalust alla võtta lihtsate reeglite abiga.

Programmi läbimine õpetas Helisele, et varem söödud toidukogused olid liiga suured ja hoolikas tuleb olla liigse näksimise vältimisega, et päevakaloraaž ei ületaks normi piire. „Dr Simeonsi dieet on lihtne ja kergesti järgitav. Tulemused tulevad kiiresti, oluline on motivatsiooni hoida ja läbi teha ka kaalunumbri hoidmise etapp, et tulemus püsima jääks. Soovitan proovida!” julgustab naine. Tänu lisakilodest vabanemisele õnnestus Helisel sel sügisel läbita Tallinna maratoni kombo distantsiga 42,2 kilomeetrit.

Kiire, lihtne ja ohutu kaalu langetamine

Toitumisnõustaja ja Dr Simeonsi dieedi peakonsultant Aire Kängsep on alates 2012. aastast, kui Eestis alustati, näinud tohutult edulugusid, kuid ka ebaõnnestumisi. Kokku on programmi edukalt läbinud julgelt üle 12 000 eestlase.

„Lisakilode olemasolul on Dr Simeonsi dieediga võimalik 40 päevaga vabaneda 8–15 kilogrammist ning lühikese 23-päevase dieediringiga vähemalt 5 kilogrammist. Lihtne tõde ongi see, et kui juhendis olevaid reegleid järgida, siis dieet toimib väga hästi,” selgitab Aire. „Seal on täpselt kirjas, mis juhtub ka siis, kui sa eksid. Lisaks on igal inimesel olemas personaalne konsultant, kes kõiksuguste küsimuste korral alati abiks. Edukaimad ongi just need kaalulangetajad, kes oma konsultandiga aktiivselt suhtlevad.”

Aire Kängsepa sõnul teeb dieedi eriliseks just põhjalik süsteem, mis annab aluse ka kaalu säilimiseks pärast dieedi lõppu. „Öeldakse, et mis kiirelt tuleb, see kiirelt läheb. Õnneks on Dr Simeonsi dieedi puhul olemas eraldi stabiliseerimise etapp, mis pärast kaalulangetust aitab kehal uue kaalunumbri omaks võtta ja tulemust hoida. Lisaks antakse dieedi läbijale kaasa ka vajalikud teadmised tasakaalustatud toitumise ja taldrikureegli kohta, mis on kehakaalu hoidmisel võtmeteguriteks.”

Soovid aastavahetusel särada saledama vormiga? Dr Simeonsi dieediga jõuad tulemusteni kiirelt, lihtsalt ja ohutult. Loe lähemalt ja telli dieedipakett www.simeonsidieet.ee. Kasutades kampaaniakoodi delfi15” saad paketilt 13. detsembrini (k.a) 15% soodustust.

Vaata ka videoklippi kevadisest saatest Buduaar, kus oma kogemust Dr Simeonsi dieedi läbimise teemal jagas tuntud blogijapaar Marimell.

Jaga
Kommentaarid