Seega, millised küsimused need siis on? Loe edasi ja saa teada.

1. “Mis sulle oluline on?”

Palu tal nimetada näiteks viis kõige olulisemat asja tema elus. Ta võib siinkohal loetleda näiteks oma karjääri ja raha või hoopis reisimise ja perega ajaveetmise. Need vastused on väga erinevad, aga aitavad sul paremini mõista, mida ta elus tõeliselt tähtsaks peab.

2. “Kuidas ma saaksin su päeva paremaks muuta?”

See näitab talle, et tahad tema eest hoolitseda ja sulle läheb korda, kuidas ta end tunneb. Loodetavasti küsib tema sult seejärel sama.

3. “Mille peale sina pead oluliseks raha kulutada?

Rahateemad on suhtes väga olulised ja neid ei tohiks eirata. Küsi talt, millele tema eelistab oma raha kulutada, sest selles suhtes peaksite olema ühel meelel. Olgu selleks siis Ferrari ostmine või hoopis heategevuseks annetamine — see ütleb inimese kohta nii mõndagi.

4. “Milline võiks olla ideaalis meie elu viie kuni kümne aasta pärast?”

Te peaksite kallimaga arutlema ka tuleviku üle. Küsi talt, kas ta tahaks reisida, saada lapsi, osta kodu, abielluda, kolida välismaale… Kui need soovid ei ühti, võib sellest tulevikus probleeme tekkida.

5. “Mida sa tuleviku osas kõige rohkem kardad?”

Teadmine, mida su partner kardab, aitab sul teda paremini mõista, aga samas teda ka ta hirmudega aidata.

6. “Kui oluline on sinu jaoks perekond?”

Perekonna väärtused ja nendest rääkimine on terves suhtes väga oluline. Kui perekond on sinu jaoks prioriteet, aga tema jaoks mitte, võib see suhte toimimise keeruliseks muuta.

7. “Millised on su parimad ja hullemad lapsepõlve mälestused?

Kui te kallimaga juba pereteemadel arutlete, küsi talt ka tema mälestuste kohta, sest see aitab sul mõista seda, kuidas ta täiskasvanuna käitub.

8. “Mis on su suurimad hobid?

Need ei pea olema samad nagu sinul, aga see aitab sul mõista, kuidas ta armastab oma vaba aega veeta ja millesse ta kirglikult suhtub.

9. “Kes on su sõbrad?”

Sõbrad ütlevad inimese kohta nii mõndagi, mistõttu on väga oluline teada, milliste inimestega ta aega veedab. Kui ta käib igal õhtul baaris õlle joomas, võib see näidata, et ta pole valmis pühenduma. Uuri lisaks, millest neile sõpradega rääkida meeldib, mida teha ja kas nad toetavad teineteist erinevates olukordades.

Allikas: Cosmopolitan

Jaga
Kommentaarid