Sinu lemmikparfüüm?

Mulle meeldivad kerged ja värsked lõhnad. Köögis töötades ma väga ei panegi parfüümi peale, sest see võiks hakata segama. Vabal ajal aga kasutan ikka tihedamini.

Ühel hetkel oli nii, et lõhnasime sõpradega kõik täpselt ühtemoodi. Meil oli kõigil üks ja sama pood, kus käisime higipulkasid ja parfüüme ostmas. Siis otsustasime, et see peab lõppema ning hakkasin kasutama Lacoste ja Kenzo lõhnasid. Üldiselt ei ole mul kindlat lõhna, mida aastast aastasse kasutaks. Kui üks saab otsa, lähen ostan teise. Kinkida ma endale lõhnasid pigem ei lase, sest mis siis, kui mulle ei meeldi? Naine muidugi võib kinkida.

Mis on sulle oluline uusi ilutooteid ostes? Kas ja kui palju on sinu ilutoodete tarbimine aja jooksul muutunud?

Kui mul on vähegi aega, siis sooviksin valida toote, mis pole masstootmises ja mis oleks loodusesõbralik. Näiteks dušigeele valides proovin sellest reeglit ikka kinni hoida. Õnneks mul pole sellist kommet, et paneksin endale sada grammi lõhna korraga peale, nii et seda kulub mul vähe. Võtan pigem mõõdukalt ja väga tihti see toode otsa ei saa.

Varem ostsin masstooteid ega pööranud tähelepanu ei keskkonnasõbralikkusele ega puhtale toorainele. Mida aeg edasi, seda olulisemaks on see mulle saanud.

Loos jagavad lisaks Roman Zaštšerinskile oma ilusaladusi pulmaisa ja õhtujuht, Anne & Stiili ürituste vedaja Juhan Krull, personaaltreener Argo Ader, näitleja ja loovjuht Lauri Pedaja ning saatejuht ja raadohääl Jürgen Pärnsalu.