Nüüd, kui peagi on aeg lehvitada Melaniale “head aega”, on paslik vaadata tagasi tema viimase nelja aasta jõulukaunistustele Valges Majas, kõige õudsemast vähem hirmuäratavani:

TOP 1: tapatalgud jõuludel (2018)

Melania 2018. aasta jõulukaunistused on vaieldamatult kõige pahaloomulise välimusega. Olgu selle tõestuseks kasvõi need veripunased kuusepuud.

TOP 2: jäätunud tühermaa (2017)

Melania esimesi jõule Valges Majas iseloomustasid viljatud plastikust kuusepuud, mille okstelt tilkumas jääpurikad. Jõuludekoratsioonide kõige pilkuköitvam ruum oli vaieldamatult pikk varjuline koridor, mille puhul võiks aimata, et esileedi inspireerus kaunistusi valides õudusfilmist Silent Hill.

TOP 3: me ei suutnud otsustada... (2019)

Võimalik, et Melania oli väsinud, et teda pidevalt jõuludekoratsioonide pärast kritiseeritakse, mistõttu 2019. aastal kasutas ta vaid paberist lillekesi, kullatud kotkaid ja "Be Best" jõulukuuse dekoratsioone. Kuigi see polnud enam nii hirmus, kui möödunud aastatel, tekitas pilt Melaniast jalutamas mööda tühje Valge Maja ruume ja piserdades samal ajal kõigele võltslund ikkagi natukene hirmujudinaid.

TOP 4: keda need jõulud huvitavad? (2020)

Ta mõtles, mida ütles, sest 2020. aastal on Melania toonud pühadeks Valgesse Majja mängurongi, mis sõidab kuuseokste vahel, ning erinevalt veripunastest kuuskedest ja jääpurikatest on ruumid täidetud traditsioonilise jõulukuusega, mis on ehitud punaste ja kuldsete dekoratsioonidega. Näeb tegelikult täitsa kena ja jõululik välja.

Allikas: The Cut