1. Ta ei näe teie suhte nimel enam vaeva

Ta ei ütle sulle piisavalt sageli, et sind armastab, ei hellita sind ja väldib sinuga igasugust intiimsust. See muidugi ei pruugi tähendada, et ta päriselt petabki sind, aga tegemist on ohumärgiga, millele tasub tähelepanu pöörata.

2. Ta ei soovi sinuga kvaliteetaega veeta

Kui olete kahekesi koos, ei ole ta justkui kunagi kohal. Ta ei naudi sinuga veedetud kvaliteetaega ja on pidevalt mõtetega kuskil mujal.

3. Ta räägib teisest inimesest… väga palju

Ta räägib pidevalt kellestki konkreetsest, olgu see siis kolleeg või sõber. Nende suhe võib olla flirtiv, aga sulle vannub ta, et nende vahel pole midagi. Võimalik, et ta isegi õigustab sobimatut käitumist, näiteks hilisõhtuti sõnumite saatmist või isikliku info jagamist, öeldes, et tegemist on vaid hea sõbraga. Samas, ta mõtleb ja räägib kogu aeg temast.

4. Ta hoiab oma telefoni endale

Ta ei ütle sulle oma telefoni parooli ja ei luba sul seda kasutada. See näitab, et tal on midagi varjata.

5. Ta ei kaasa sind regulaarselt oma plaanidesse

Ta teeb pidevalt plaane, millesse ta sind ei kaasa, olgu tegemist siis istumisega sõprade juures, kuhu sind pole kutsutud, või tööpidude ja reisidega, kuhu ta soovib minna üksi.

Mida teha, kui kahtlustad oma kallimat petmises?

See, kuidas liigud edasi, kui arvad, et su kallim petab sind, on sinu enda otsustada. Valik on temaga rahulikult rääkida ja öelda, kuidas sa end tunned, või otsida abi väljast, näiteks suhtenõustajalt. Võimalik, et soovid proovida suhet päästa või hoopis edasi liikuda — mida iganes sa valid, tee seda avatud suhtumisega.

Allikas: Higher Perspective