25–35 – pane alus naha nooruslikkusele

Esimeseks naha noorena hoidmise võtmesõnaks on niisutamine. Niisutav kreem võiks sisaldada vitamiine C ja E. Teadlikult tuleks vältida liigset UV-kiirgust, sest see on peamine väline tegur, mis aitab kaasa naha kiirele vananemisprotsessile. Seega võiks päikesekaitsefaktor olla talvisel ajal vähemalt 30 SPF. Näiteks Biotopix Photoprotect SPF 50+ kaitsev ja noorendav kreem on ideaalne enda naha kaitsmiseks aasta läbi. Lisaks on õige aeg alustada silmakreemi regulaarse kasutamisega.
Kindlasti tuleks selles eas panna rõhku tervislikele eluviisidele, sest mida vanemaks saame, seda keerulisem on ümber harjuda. Piisav vee joomine, enda liigutamine, tervislik toitumine ja uni aitavad meie nahka kauem noorena hoida.

35–45 eluaastat – intensiivsemad koostisained

Küpsemas eas hakkab nahk vajama rohkem hoolitsust ja seepärast tuleks vaadata üle oma kosmeetikatoodete koostisained. Kui enne ei ole oma igapäevarutiinis seerumit kasutanud, siis nüüd võiks kindlasti selle oma ilurutiini lisada. Pärast 40. eluaastat hakkab nahk kiiremini lõtvuma, mis toob rohkem välja kortsud ja pigmendilaigud. Nahk vajab rohkem intensiivsemaid hooldustooteid, mis on sobiva koostisega. Näiteks Biotopix Specific Flashlift vananemisvastane seerum sisaldab rikkalikult proteiine, mineraale, antioksüdante ja aktiivainena spetsiaalseid piimavalke. Piimavalgud sisaldavad rikkalikult antioksüdante ja niisutavaid aineid ning on olnud kosmeetikas ja nahahoolduses kasutusel juba sajandeid. Samuti võiks valida tooteid, mis sisaldavad hüalüroonhapet, kollageeni ja elastiini, tagades nahale nooruse, värskuse ning sära.

50+ hormonaalsed muutused

Selles eas hakkavad meie kehas toimuma suuremad hormonaalsed muutused. Menopaus mõjutab hormoonide tootmist ja nahas ilmnevad silmanähtavad muutused: nahakude muutub õhemaks, lõdvemaks ja kuivemaks, kortsud tulevad rohkem esile. Biotopix Advanced vananemisvastane kreem Botoxi-laadse efektiga sisaldab peptiide, mis ergutavad nahka, tagamaks naha nooruse ja elastsuse. Peptiidid koosnevad väikestest molekulidest, mis on võimelised tungima läbi naha. Võrreldes kollageeni ja elastiiniga on peptiidide puhul imendumine efektiivsem.
Tähelepanu tuleb pöörata ka kaelale ja dekolteele, kandes ka neile sobivat seerumit, päeva- ning öökreemi. Kindlasti ei tohi unustada, et näokreem ei sobi silmaümbrusele, kuna sealne nahk on õrnem ja tundlikum.

Õige ja kvaliteetne päeva- ja öökreem kompenseerivad menopausist tulenevat mõju nahale päeval ja öösel, andes sellele taas elastsust, tihedust, noorust ning pingsust.
Nagu paljude asjadega elus, tuleb ka näonaha eest hoolitsemises olla järjepidev. Õigesti hoolitsedes ja õigeid vahendeid kasutades saame lükata oma naha vananemist edasi ning muuta naha säravaks ja õnnelikuks.

Kui arvad, et kasutad valesid kosmeetikatooteid või ei oska neid ise valida, siis kindlasti konsulteeri mõne spetsialistiga.

Angeelika Kang


Biotopix Advanced Anti-Wrinkles Skincare – kreem Botoxi-laadse efektiga

Väga kerge ja mõnusa tekstuuriga kreem, mis lubab teha imesid. Näonahk pinguldus tõesti juba nädalase kasutamise järel. Eriti meeldiv on, et kreem ei sisalda lõhnaaineid, mille suhtes olen väga tundlik. Kasutasin seda nii hommikul kui ka õhtul ja väga meeldis just see kerge tunne, mis nahale jäi, ei mingit läiget ega rasust tunnet. Pumppudelid on alati minu esimene valik, kreemil puudub kokkupuude õhuga ja tundub väga hügieeniline.

Biotopix Specific Crow’s Feet kortsudevastane silmakreem
Mõnus väike tuub, kust saab just õige koguse kreemi välja pigistada. Hästi kerge tekstuuriga kreem, mis esmapilgul küll ei imendu kohe nahka, kuid pärast väikest tupsutamist imendub hästi. Ei jäta rasvast ega kleepuvat tunnet. Hommikul ei ole silmad paistes ega ärritunud, mis tavaliselt juhtub just paksemate silmaümbruskreemidega. Ja jällegi lõhnavaba, seega täpselt minu toode!

Annely Adermann


Biotopix Advanced Anti-Wrinkles Skincare – kreem Botoxi-laadse efektiga
Alustasin laubapiirkonnast, kus kulmude vahel oli märgata kolme vertikaalset kortsukest. Lubati, et paari nädalaga on nahk siledam ja igasugu vaokeste sügavus vähenenud. Nii saigi mõnusa konsistentsiga kreemi õhtuti enne magamaminekut ja mõnikord ka hommikuti mugavast pumppudelikesest doseeritud. See imendus hästi ja tundus olevat justkui tavaline kreem, kuni selgus, et Biotopix suudab üllatada. Nimelt ei möödunud nädalatki, kui vaatasin peeglisse ja olin rabatud. Ütlen ausalt – esimest korda elus (mida on 46 aastat) sain aru, et kreemi mõju võibki olla kiire ja efektiivne. Jah, see tõesti töötas, sest keskmise kortsukese oli imevahend kuue päevaga praktiliselt olematuks silunud! Loomulikult ei jätnud ma seda positiivset šokikogemust enda teada ja rääkisin uuest üllatajast sõbrannadele. Ilmselt olid veenvad nii jutt kui ka silenev laup, sest kreemijahile tormasid nemadki. Viskasime veel nalja, et koroonareeglite ajal saavadki näomaski kohal säravad silmad ja laup suuremat tähelepanu ning seega on kreem just õigel ajal õiges kohas.

Polina Mattisen

Saan seda toodet ainult kiita. Juba pärast nädalast kätekreemi kasutamist on näha, kuidas see käte kortsukesi tõepoolest niisutades pinguldab ja hoiab nahka. Meeldib, et kreemis on ka UV-kaitsefaktor. Kreemi peale kandes ja seda sisse masseerides tekkis kohe selline hoitud tunne. Imendub kiirelt, jättes käed niisutatuks, kuid muutmata neid rasvaseks.

Selle toote kasutamisel on näha, et palsam niisutab ja pinguldab huuli intensiivselt ning lisab kohe ka täidlust. Kui huulenahk on terve, siis noorendava toimega Biotopixi huulepalsam täidab oma lubadused.
Mulle meeldis palsami pealekandmisviis läbi metalse kuulikese, tõesti väga mugav! Tekstuuriga samuti rahul, jätab huuled niisutatuks ja lisab kerge läike.

Biotopixi tooted leiab Rosena e-poest, Tradehouse’i, PRO Kosmeetika ja Beautyfori kauplustest ning suurematest Euroapteekidest. Detsembris teeb rosena.ee e-pood ostlejatele eriti mõnusa üllatuse, sest vähemalt 40 euro väärtuses Biotopixi tooteid sisaldavatele ostukorvidele anname kingituseks Biotopixi täidlust andva huulepalsami, ja vähemalt 60 euro väärtuses Biotopixi tooteid sisaldavatele ostukorvidele lisaks ka Biotopix Flash Instant Lifting viie minutiga kortsukesi siluva seerumi. Just nii, lausa kaks kingitust!

Jaga
Kommentaarid