Naer ja kuraas on tal alles, ehkki aasta pole olnud just maailma kõige õnnelikum. Kuidas küll? Anu Saagim (58), Õhtulehe TV saatejuht ja väsimatu seltskonnahing, valdab “tõuse ja sära” kunsti. Ning kangema kraadiga elamise tarkusi. Loe Anne & Stiili kaanelugu SIIT. Anu Saagimit usutles Tiiu Suvi.

Koit Toome seljatas depressiooni ja tegeleb taas muusikaga

Koit Toome (41) alustab oma 25. lava-aastat igas mõttes puhtalt lehelt: “Tunnen taas nälga, tahan üle mitme aasta jälle muusikat teha!” Miks Koit mitu aastat suurtelt lavadelt eemal oli ja miks ta ei suutnud isegi klaveri taha istuda? Sellest ja kõigest muust räägib ta intervjuus Mari-Liis Helvikule.

Liis Lassi Singapur

“Püüan seda mitte iseenesestmõistetavalt võtta, et mul on privileeg elada nii kaunis kohas,” ütleb seitse aastat tagasi Singapuri kolinud Liis Lass (34). Liis elab perega imekaunil Sentosa saarel.

Uus moesuund: trendidressid

Kasvasime üles ajal, mil dressid olid üksnes kehalise kasvatuse tunni kohustuslik osa. Nüüdseks on pehme ja mugav dressikomplekt spordimaailmast ja kodusfäärist välja murdnud ning saanud endale nii igapäevarõiva kui ka lausa peoriiete staatuse. Karolin Kuusiku ülevaade.

Sünnitusfotograafide imeline töö

Karjääriloos saavad sõna sünnifotograafid! Neil on haruldane töö, mis võimaldab jäädvustada hetke, mil saabub uus elu… Tänu tundlikule silmale ja õrnale kohalolekule saavad pered sünni imest osa lausa kaks korda — üleni müstilise sündmuse sees olles ja hiljem fotodelt elu alguse jäädvustust vaadates. Sünnifotograafid Nele Tasane (46) ja Liis Markvardt (30) jagavad Anne & Stiili lugejatega intiimse ameti üksikasju. Autor Eve Kallaste.

Anne & Stiili ajakirja tellimus on suurepärane kingiidee! Vormista tellimus SIIT.