Kes olid need õnnelikud iluhuvilised ja kuidas hindavad nad Eucerini Anti-Age sarja tooteid?

Inta Perejev

Inta Perejev (40), MOI brändi looja

Kuidas oma naha eest hoolitsed?

Pesen igal hommikul ja õhtul oma nahka spetsiaalse õliga. Pärast niisutan nägu ja silmaümbruseid spetsiaalsete kreemidega. Korra nädalas teen ka näomaski ja enne seda koorin nahka.

Milline on sinu näonahk? Kas sul on mõni probleem, millele püüad lahendust leida?

Nahk on mul psoriaasi tõttu üldiselt kuiv. Pärast teise lapse sündi tekkisid ka pigmendilaigud ja tedretähnid, vanusega ka mõned kortsukesed. Mul on ka tumedad silmaalused, nina ümbruses pisut kuperoosat ja punetavad põsesarnad. Olengi kaua aega otsinud tooteid, mis leevendaksid osa minu probleemidest.

Milliseid Eucerini tooteid katsetasid ja kuidas need mõjusid?

Mina testisin Hyaluron-Filler silmaümbruskreemi, mis on väga hästi imenduv ja kerge. Silmaümbrusnahk tundub mõnusalt niisutatud. Proovisin Q10 Active päevakreemi, mis on justkui minu kuivale nahale loodud. Kreem on lõhnatu, hästi kergesti imenduv ja jätab naha mõnusalt siidiseks. Toode sobib ideaalselt ka meigipõhjaks, sest ei jää nahal raske ega kleepuv. Lisaks katsetasin ka Hyaluron Filler öist koorijat ja seerumit, mis oli samuti lõhnatu ning väga hästi imenduv. Kandsin seda nahale pärast õhtust näopesu ning nahk paistis juba pärast paarinädalast kasutamist säravam ja siledam. Samuti on tagasi tõmmanud põskede punetus.

Kädi Pupart

Kädi Pupart (37), turundusjuht

Kuidas oma naha eest hoolitsed?

Kuna mul on küllaltki rasune nahk, siis on kohustuslik protseduur korralik näopuhastus nii hommikul, õhtul kui ka pärast kontoripäeva. Kindlasti koorin nägu paar korda nädalas ja kreemidest kasutan silma-, päeva- ja öökreemi. Siinkohal olengi õnnelik, et Eucerini kooriva ööseerumiga tuttvaks sain – kindlasti minu uus öökapilemmik!

Milline on sinu näonahk? Kas sul on mõni probleem, millele püüad lahendust leida?

Arvan, et mul on pigem tundlik ja rasune näonahk. Tihti tunnen juba keset tööpäeva, et tahaks näovee appi võtta. Kutsun ennast igipõliseks teismeliseks, sest harva tuleb ette päevi, kui mõnda punnikest näos ei pesitseks. Küll aga jälgin hoolsalt, et punnikesi mitte puutuda!

Millist Eucerini toodet katsetasid ja kuidas see mõjus?

Kasutasin igal õhtul enne magamaminekut Hyaluron Filler öist koorijat ja seerumit, mille puhul oli kohe tunda, et see töötab. Natukene tundsin ka kipitust, aga mis saaks olla parem kui kreem, mis teeb kogu töö ära siis, kui sa ise magad? Julgen seda soovitada kõikidele, kel vanus sealmaal, et nahk vajab öist turgutust.

Tiina Kukk

Tiina Kukk (53), fotograaf ja meikar

Kuidas oma naha eest hoolitsed?

Kõige olulisem on ikka see, et ükskõik kui väsinud ma ka poleks, siis meigiga magama ei lähe. Pean oluliseks ka seda, et lisaks toodete efektiivsele toimele oleks neil ka meeldiv lõhn. Eucerini toodete puhul on see olemas.

Milline on sinu näonahk? Kas sul on mõni probleem, millele püüad lahendust leida?

Mul on üldiselt normaalne, kuid pisut tundlikkusele kalduv näonahk, mis väljendub pisikeste kapillaaride olemasolus põsesarnadel. Pisut häirivad mind suuümbruse kortsukesed, mis ei allu kreemidele ega seerumitele, aga kuna mulle meeldivad normaalselt vananevad naised, siis on need osake minust.

Milliseid Eucerini tooteid katsetasid ja kuidas need mõjusid?

Minu esimene katse Eucerin Hyaluron-Filleriga polnud kärsituse tõttu just kõige parem, sest määrisin toote hommikul näole üsna paksu kihina ning laskmata sel korralikult imenduda, kandsin näole ka jumestuskreemi ja puudrit, mille tulemusel kogu kiht lihtsalt maha rullus. Järgmisel hommikul kandsin nahale õhukese kihi toodet, lasin korralikult imenduda ja saan nüüd väita, et tegemist on väga mõnusa geelja tootega, mille tulemusel on ära kadunud peenemad miimikakortsud.

Kõnealuse toote kõrval osutus mu vaieldamatuks lemmikuks pH5 Shower Oil, mis lõhnas suurepäraselt ja muutis naha mõnusalt siidiseks. Väga meeldisid mulle ka Hyaluron-Filler öökreem, mis imendus kiiresti ja lõhnas suurepäraselt, ning mõnusa niisutava toimega Hyaluron-Filler intensiivmask, mida on hea kasutada näiteks lõõgastava vanniprotseduuri ajal.
Soovitan testitud Eucerini tooteid kindlasti 50+ vanuses naistele, kes tahavad head välja näha. Need tooted vähendavad regulaarsel kasutamisel miimikakortse ja muudavad vähem märgatavaks ka suuremad kortsud. Vähenevad ka väsimuse ilmingud, näonaha värv ühtlustub, nahk muutub säravamaks ja nägu on korralikult niisutatud.

Sandra Must

Sandra Must (33), kodune ema ja treener

Kuidas oma naha eest hoolitsed?

Hommikul ja õhtul kreemitan nahka, vahel, kui nahk on kuivem, kasutan ka mandliõli. Korra nädalas koorin, maske teen umbes korra kuus ja pärast trenni kasutan näo puhastamiseks näovahtu. Meiki eemaldan puhastuspiimaga.

Milline on sinu näonahk? Kas sul on mõni probleem, millele püüad lahendust leida?

Üldiselt on mul selline keskpärane näonahk, kuid T-tsoon on vahel harva rasusem.

Milliseid Eucerini tooteid katsetasid ja kuidas need mõjusid?

Kasutasin Hyaluron-Filler C-vitamiiniga booster-seerumit, päeva- ja öökreemi ning Hyaluron-Filler intensiivmaski. Nahk on muutunud ühtlasemaks ja on rohkem toidetud. Kui varem oli näha, et T-tsoon on rasusem, siis enam pole see nii märgatav. Kreemid imendusid kiirelt ja jätsid naha mõnusalt pehmeks. Mask oli eriti niisutava toimega, aega kulus vähe ja nahk ei kiskunud pärast. Kuna olen juba mõnda aega tahtnud proovida turgutavat seerumit, siis ma ei pidanud karvavõrdki pettuma! Pärast C-vitamiini seerumi kasutamist oli nahk säravam, siledam ja poorid vähem märgatavad. See on kindlasti hea valik neile, kellel on kerged kortsud, ebaühtlane või kuivem nahk.
Pille Mändmets

Pille Mändmets (33), müügi- ja kvaliteedijuht

Kuidas oma naha eest hoolitsed?

Ma olen tegelikult hästi laisk selles vallas – puhastan ja kreemitan, rohkem väga ei tee.

Milline on sinu näonahk? Kas sul on mõni probleem, millele püüad lahendust leida?

Mul on kuiv nahk ja see ongi minu jaoks probleem.

Millist Eucerini toodet katsetasid ja kuidas see mõjus?

Proovisin Hyaluron-Filler C-vitamiiniga booster-seerumit, mis tegi nagu imekombel näonaha siledamaks ja pehmemaks. Katsudes on kohe tunda! Lisaks muutis see väikesed naerukortsud ühtlasemaks ja andis jumet juurde. Kui olen tavapäraselt pigem kahvatu näonahaga, siis see seerum pani naha särama. Kindlasti soovitaksin seda neile, kellel on sarnaselt minuga kuiv nahk. See on tõesti väga hea toode!

Hoolitse oma ilu eest targalt

Selleks, et saada paremaid teadmisi nahahooldusest ja ilu hoidmisest, on Anne & Stiil ning Eucerin loonud podcast’ide sarja „Loomulikult mina”, mille leiad Eesti podcast’ide lehelt, Delfi Taskust ja Spotifyst.

Anu Saagim ja Epp Kärsin

Neljaosalise sarja esimeses taskuhäälingus arutavad Anu Saagim ja Epp Kärsin, kuidas elada elu maksimaalselt nautides. Dermatoloog Elo Kuum räägib, mis paneb naise tõeliselt särama ja kas vananemist on võimalik edasi lükata.

Erinevatest iluhoolitsustest, Eesti naiste näonahast ja esimesest Botoxi süstist tuleb juttu jumestuskunstnik Reet Härmatiga. Kolmanda saate külaline on dermatoloog Kaisa Viljar, kes annab nõu, kuidas hoolitseda naha eest nii, et see püsiks võimalikult kaua ilus ja nooruslik.

Taskuhäälingute sarja viimases episoodis räägib koolitaja, terapeut ja joogaõpetaja Kaidi Laur, kuidas leida üles sisemine tasakaal ning kuidas saada endaga sõbraks. Teame ju kõik, et sisemine ja väline ilu on omavahel seotud.

Sel aastal 120 tegutsemisaastat tähistav Eucerin on meditsiinilise nahateaduse ja selle valdkonna uuenduste esirinnas. Tegemist on dermakosmeetikabrändiga, mis on loodud sinu naha tervise ja ilu hoidmiseks ning mille tooteid usaldavad ja soovitavad dermatoloogid ja apteekrid üle maailma. Eucerini tooted leiab apteekidest, rohkem infot: www.eucerin.ee.

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid