Seejärel võiks kaaluda, kas eelistada katmata või kaetud vöökummiga mudeleid. Viimased on osade tarbijate jaoks esmane valik, kuna riidega kaetud vöökumm on kandajale eriti mugav. FRIENDS meeste pesu kollektsioonis on suurepärane valik kaetud vöökummiga meeste boksereid ja meeste aluspükse. Samuti on FRIENDS kollektsioonis lai valik moodsaid eriti pehme katmata vöökummiga mudeleid.

Viimasena võiks otsustada, millisest materjalist pesu valida. Kõige levinumad on puuvillast valmistatud tooted, millele on venivuse tagamiseks lisatud elastaankiudusid. Üha rohkem on aga populaarsust võitmas bambusviskoosist valmistatud tooted, mis on eriti pehmed ning juba looduslikult antibakteriaalsete omadustega.

FRIENDS soovitabki selle aasta kingikotti kahte väga elegantset ja ülimalt pehmest bambusviskoosist valmistatud meeste bokserit:

Bambusviskoosist meeste bokserid (disain 1340 ja 1341)

Mille järgi soovitame valida sokke?

Kui soovite kinkida eriliselt kõrge kvaliteediga trendikaid sokke, siis soovitame kaaluda alljärgnevaid sokkide disaine. Bambussokid on eriti kõrge kvaliteediga bambusviskoosist ning sokkide soonik on tänu erilisele tootmistehnoloogiale eriti mugav ja pehme, vältides pikal kandmisel soonimist. Saadaval neljas erinevas värvitoonis, sealhulgas praegusele aasta-ajale sobivas bordoo toonis ning sodaliidisinises moevärvis. Elegantne ja trendiks sokk on kindel valik nii igapäevaseks kasutamiseks ja sobib hästi ka „smart casual“ riietumisstiiliga.

Bambussokid 6192-09 ja 6192-30 | Trendikad sokid 6210-09 ja 6210-30

Talvisemal ajal on kingivalikus igati omal kohal villased sokid ja termosokid. Friendsi villased sokid on kootud eriti kvaliteetsest ja pehmest meriinovillast. Parima mugavuse tagamiseks on kasutatud tehnoloogiat, kus sooja andev vill on kootud väljapoole ning jalale mugavam puuvill on kootud soki siseküljele. Mugavust ja looduslikke materjale eelistavale tarbijale sobivad jahedamal ajal hästi ka Friendsi mõnusad puuvillased termosokid.

Villased sokid – disain 6185 | Termosokid – disain 6121

Samuti sobivad talvisel ajal kingituseks väga hästi soe pesu ja alussärk.

FRIENDS tooted on müügil kõikjal Eesti juhtivas jaekaubanduses ning veebipoes!

FRIENDS kaubamärki kandvad pesu ja sokid on paljude Eesti meeste eelistatuim valik. Rohkem kui 25 aastane kogemus tootearenduses ja kompromissitu tähelepanu kvaliteedile on üheks põhjuseks, miks FRIENDS brändiga tooteid on üha rohkemate tarbijate eelistus nii Eestis kui ka paljudes välisriikides. Täiendavat infot ettevõtte tegevust, keskkonnahoiu põhimõtetest ja tootekollektsioonidest leiad kodulehelt: www.friendsbodywear.com

Jaga
Kommentaarid