1. Pretty pistachio (kaunis pistaatsiake)

Armas nimetus armsa kliitori kohta. Seda pisikest pistaatsiakest on seletamatult rahuldustpakkuv avada ja täpselt nagu siis, kui saad koorte vahelt kätte maitsva pistaatsiapähkli on ka kliitori puhul saadav rahuldus vaeva väärt.

2. Fifth base (viies tase)

Kui esimesed neli taset on sul juba selged, siis mida sümboliseerib viies? Viies tase, mida tuntakse ka sügavale sukeldumisena, on salapärasem nimetus anaalseksile.

2. Playing the flute (flöödimäng)

See on uus viis, kuidas nimetada suuseksi, mida naine teeb mehele.

3. Doppelbanger (teisikuseks)

Tead seda hetke, kui oled joonud ära paar klaasi veini ja mõistad siis, et mees, kes sind jõllitab, näeb välja nagu Shawn Mendes? Kes mõistaks sind hukka, et soovid oma staari-fantaasia lõpuks ometi ellu viia? Teisikuseks sümboliseerib seksimist kellegagi, kes näeb välja nagu keegi teine.

4. Finger painting (sõrmega maalimine)

Kujutad juba ette, või mis? Loominguline, lõõgastav ja lõbus sõrmega maalimine tähendab naise eneserahuldamist.

5. Eating the peach (virsiku söömine)

Ajakirjandus kasutab sageli naise jalgevahe illustreerimiseks virsikufotosid, sest see näeb kohati välja justkui vagiina. "Virsiku söömine" on aga kaunim viis, kuidas selgitada naisele tehtavat suuseksi.

6. Postboned (edasilükkamine)

Tead ju seda hetke, kui oled juba kuhugi hilinemas, sest eelistasid veel viimase hetke vallatuse ette võtta? Jah, meie ka. Ja see on lõbusam viis, kuidas seda hetke kirjeldada.

7. Queening (kuningannatamine)

Üks meie vaieldamatuid lemmikuid: kuningannatamine on elegantsem viis, kuidas öelda "kellegi näol istumine"). Mõtle kuningannale, kes istub oma (mõnu)troonil.

8. Toygasm (lelugasm)

2020. aastal olevat sekslelude müüginumbrid oluliselt tõusnud, sest paljud inimesed veedavad senisest rohkem aega üksinda. Seetõttu on loomulik, et see intensiivne orgasm, mille kingib sulle jänkukese vibraator, vajab eraldi nimetust.

Allikas: Body+Soul