1. "Võib-olla on sõbrannad meie tõelised hingesugulased ja mehed on lihtsalt toredad inimesed, kellega hästi aega veeta."

2. "Ma otsin armastust. Tõelist armastust. Naeruväärset, ebamugavat, kõikehõlmavat me-ei-saa-teineteiseta-elada armastust."

3. "Sõites mööda teed, mida kutsume eluks, leiame ikka aeg-ajalt, et oleme eksinud. Kui see juhtub, tuleb lasta lahti mõtetest võiks-peaks-tahaks, ennast kokku võtta ja lihtsalt edasi minna."

4. "Võib-olla on minevik nagu ankur, mis meid tagasi hoiab. Võib-olla pead laskma minna inimesel, kes olid, et saada inimeseks, kelleks pead saama."

5. "Ära unusta kõigepealt iseendasse armuda."

6. "Pärast tema lahkumist nutsin nädal aega järjest ja siis avastasin, et mul on usku. Usku iseendasse. Usku, et ühel päeval kohtun inimesega, kes teab, et olen tema jaoks see õige."

7. "Öeldakse, et mitte miski ei kesta igavesti, unistused muutuvad, trendid tulevad ja lähevad, aga sõprus ei lähe iial moest."

8. "Mõned armastuslood ei ole eepilised romaanid, vaid pigem lühikesed novellid. See aga ei tähenda, et neis oleks vähem armastust."

9. "See on elu reegel, et kõik, mida sa tahad, tuleb sinu juurde sekundil, mil lõpetad otsimise."

10. "Minust ei saa iial perfektse soenguga naist, kes kannab valget ja ei tee sinna plekke."

11. "Lõpuks loksuvad kõik asjad paika. Senikaua naera segaduse üle, ela hetkes ja tea, et kõik asjad juhtuvad põhjusega."

12. "See ei olnud loogika. See oli armastus."

13. "Ma ei karda kõrgust. Oled sa mu kingi näinud?"

14. "Kõige põnevam, väljakutsuvam ja tähendusrikkam suhe on sul sinu endaga. Kui sa leiad kellegi, keda armastada ja kes ka sind armastab, on see lihtsalt imeline."

15. "Mõnikord peame lihtsalt lõpetama mineviku analüüsimise, tuleviku planeerimise, oma tunnetele mõtlemise, soovide sõnastamise ja lihtsalt vaatama, mis edasi saab."

16. "Suhted on nagu kõrgmood. Kui need ei istu täiuslikult, on see katastroof."

Allikas: Elite Daily

Jaga
Kommentaarid