Synne Valtri (37) on üks neid inimesi, kes ei jäta kedagi külmaks. Tema muusika kas meeldib või mitte, tema lavaimidž samuti... “Personaalseid hinnanguid antakse mulle palju, kuid ma ise ei hinda inimest kunagi esimese mulje järgi – kunagi ei tea, mis välise taga peitub,” ütleb laulja ise.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Zuzu Izmailova uutest algustest ja keerulisest rasedusest: kehvadel päevadel ongi okei nutta. Järgmine hommik on parem


Võitleja. Sõnakas. Kui vaja, sõjakas. Võluv. Esimesed sõnad, mis keskkonna­aktivisti ja kolme lapse ema Züleyxa Izmailova (34) ehk Zuzu iseloomustamiseks pähe hüppavad, sisaldavad kummalisel kombel õ-tähte, mis eesti-aseri päritolu noore naise suus kõlab klaasselgelt. Igatahes ei kuulu nende sõnade hulka võõras.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Filmist "Talve" tuntud kirglik Henessi Schmidt: õige naine võtab kätte ja teeb end ise õnnelikuks!

Henessi Schmidt


Aeg-ajalt peab endalt küsima, mis sind päriselt õnnelikuks teeb – ja siis seda tegemagi, usub näitleja Henessi Schmidt (24), keda viimati nägime talutüdruk Maie rollis filmis “Talve”. Ta ootab elult ägedaid seiklusi ega pelga nukraid hetki.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Marilyn Kerro: sünnitusmajas tahaksin olla eelkõige naine ja ema, mitte selgeltnägija

Kleit erakogu


Tema anne on teinud ta kuulsaks, kuid mitte kõrgiks. Selgeltnägija Marilyn Kerro (31) hindab lihtsat maalähedast elu, kasvatab lapsi ja nõustab inimesi vaid neil teemadel, mil ta näeb olulist kaalu ka enda jaoks.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Saarepiiga Kristel Aaslaid: kahjuks on inimene nii loodud, et enne ei saa aru, kui raputatakse läbi. Ka mina olen selline


Kõik loksub lõpuks paika, usub laulja, näitleja ja meelelahutaja Kristel Aaslaid (30). See teadmine tõi meelerahu ka kriisiajal.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Inga Lunge: elu ei ole mind hellitanud. Olen pidanud palju läbi elama ja see on hea pagas


“Tulge edasi, saun on veel soe, saate ka sauna minna!” hüüab Inga Lunge (39) jõekaldal asuva sauna terrassilt. Ta tervitab külalisi kui oma perekonda salapaigas, mida pole avalikkusele seni avanud.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU JA VIDEO | Esimesest kohtingust, armumisest ja elust lapsevanematena: Tanel Padar ja Lauren Villmann räägivad esmakordselt oma armastuse loo


Lauren Villmanni (24) ja Tanel Padari (39) ühine teekond sai alguse veidi vähem kui kolm aastat tagasi. Saatus sättis neid teineteise ellu aga juba varem.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Elisabet Reinsalu: elus on perioode, kus kõik pudeneb koost ja muud ei jää üle, kui tükid kokku korjata ning edasi minna


„Mängin praegu pojaga Scrabble´it, helistame pärast,” vastab näitleja Elisabet Reinsalu (44) intervjuusoovile.

See on äratundmissähvatus.

Scrabble.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU JA VIDEO | Lahutus, terviseprobleemid ja uue eluga harjumine. Beatrice: minus on väga palju pisaraid…


Šampanjabaari Mull omaniku, modelliärinaise ja endise modelli Beatrice Fenice’i (50) ekstravagantse imidži taga peitub õrn ja habras võitleja iseloomuga naine. Ta on piisavalt tugev, et rääkida teemadel, mis muudavad nõrgaks.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Anu Saagim: mind on hoitud kuldses puuris, aga järgmisel hetkel olen aelenud vaesuses ja õuduses


Naer ja kuraas on tal alles, ehkki aasta pole olnud just maailma kõige õnnelikum. Kuidas küll? Anu Saagim (58), Õhtulehe TV saatejuht ja väsimatu seltskonnahing, valdab “tõuse ja sära” kunsti. Ning kangema kraadiga elamise tarkusi.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Tanja Mihhailova-Saare elu pärast 180kraadilist pööret: varem arvasin, et kui ei leegitse, olen järelikult ükskõikne


Kasutades kerget liialdust, võiks öelda, et Tanja Mihhailova-Saarest on kirjutatud umbes miljon artiklit. Kuid see pole ka mingi ime, sest supernaise karakteriga artisti avatus, konkreetsus ja tervitatav oskus teha nalja nii kohati tragikoomilise elu kui ka iseenda üle avaldab muljet.
Loe edasi...

Jaga
Kommentaarid