25.12.2020, 18:21
RETSEPT | Valmista ise imelihtsat ja maitsvat jõhvikaglögi
Glögi ei saa pühadeperioodil kunagi liiga palju juua, kas oled nõus? Selleks, et jooki veelgi rohkem nautida, tasub proovida seda ise teha.
FOTO:
Jõhvikaglögi neljale
Sul läheb vaja:
700 ml jõhvikamahla
300 ml õunamahla
2–3 sl pruuni suhkrut
2 tähtaniisi
5 nelgitera
1 kaneelikoor
1 vanillikaun
2 cm jupp kooritud ja viilutatud ingverit
serveerimiseks kuivatatud jõhvikaid, rosinaid ja mandleid
Õpetus:
Vala koostisained potti ja keeda u 10 minutit. Lase mõni minut tõmmata ja vala kuumakindlatesse klaasidesse. Lisa marjad ja mandlid, soovi korral vala juurde sorts Cointreau’d, konjakit või tumedat rummi.
Head nautimist!