Kui plaanid täna magamistoas naudingurohke õhtu veeta, alusta kaaslase jaoks vastava meeleolu loomisega juba varem. Tee talle päeva jooksul komplimente ja väikeseid vihjeid, et sa ei jõua ära oodata, millal kahekesi saate olla. Mõtle sellest kui väikesest eelmängust, mis lubab hiljem füüsilist osa rohkem nautida.

2. Sa eelistad pearooga eelroale

Tuletame meelde vana tõde, et naised vajavad orgasmi saamiseks meestest rohkem aega. Sellepärast ongi eelmäng nõnda oluline - see annab sulle võimaluse oma kallima keha üles äratada. Pea meeles, et mida rohkem aega sa eelmängule panustad, seda kiiremini aitad naisel hiljem lõpp-punkti jõuda.

3. Ära ole liialt domineeriv

Lase ka naisel pooside üle otsustada või eelista ise asendeid, kus oled selili, et kallim saaks paremini kontrollida tempot ja õigeid nurki. See aga ei tähenda, et võiksid terve aja laisalt lamada. Pööra tähelepanu naise liigutustele, haara ta puusadest ja paku talle lisanaudingut.

4. Sa ei pööra tähelepanu sellele, mis tuleb pärast

Ükskõik kui väga sa ei sooviks kohe pärast vahekorda magama jääda, võta oma kallim kaissu ja kingi talle mõned suudlused. Miks? Sel ajal kui sina tunned ennast vahekorra ajal kuningana, soovib tema tunda, et on armastatud ja hinnatud.

Allikas: Body and soul

Jaga
Kommentaarid