Kui nendel ainetel lastakse koguneda, on tagajärjeks sageli ülekaal, kroonilised haigused, nõrk immuunsüsteem, stress, ülekaal ja väsimus. Et püsida terve ja saledana, ei piisa enam ainult tervislikust toitumisest, üha enam on oluline keha kurnavad toksiinid tõhusamate meetoditega väljutada.

Tegemist ei ole ainult kaalualandava seadmega

Maailmas palju populaarsust kogunud tervise- ja kaalulangetustoode on inframatt. Inframatt on kasutusel paljudes tervisekliinikutes, taastusravi- ja kaalulangetuskeskustes. Tänu mugavale ja ohutule tehnoloogiale on kujunenud inframatist kodune abivahend tervele perele. Infrapuna on kasutusel juba 1970. aastatest ja mõeldud nii lastele kui ka eakatele.

Infrapuna soovitatakse kasutada liigeseprobleemide korral just eakatel, samuti sportlastel enne ja pärast treeningut, kuna see varustab lihaseid hapnikurikka verega. Infrapuna mõjub pigem positiivselt ka haigustele, nagu reumatoidartriit, osteoartoos, krooniline kaela- ja seljavalu, südameveresoonkonna ja kõrgvererõhutõve haigused. Keha koormuse vähenedes väheneb ka stress ja väsimus ning suureneb heaolutunne.

Ma olen väga rahul, et soetasin endale koju inframati. Ei ole midagi mõnusamat neil külmadel ja sombustel talveõhtutel kui panna küünlad põlema, hea sari telekast käima ja tund aega soojas kotis mürke välja higistada. Eriti hea on teadmine, et sa ei pea aega broneerima ega kuskile sõitma, vaid ilusalong on sul kodus justkui 24/7 olemas. Lisaks olen täheldanud, et nahk on siidiselt pehme, energiat rohkem ja ka kaalule mõjub inframatt positivselt. Mina soovitan!


Krista Sappal
Krista Sappal

Inframatt kaotab kehast raskustunde

Sageli on nii, et kui hooldus osutub tõhusaks kaalulangetajaks, siis see jõuab ka suurema hulga kasutajateni. Selle hoolduse puhul saame kindlalt väita, et tegemist ei ole ainult kaalualandava seadmega, sest toksiine väljutades puhastab see keha ja aitab tugevdada immuunsussüsteemi. Tervis ja enesetunne paranevad märgatavalt.

Infrapunakiirgus tungib kudedesse 4–5 cm sügavusele, kutsub esile tugeva higistamise, mis toimub madalal temperatuuril kolm korda intensiivsemalt kui tavalises infrapunasaunas. Keha koed soojenevad sügavamalt, rakkude temperatuur tõuseb kuni 38 kraadini, 30 minutiga kulutab keha umbes 600 kcal.

Tavasaunas higistades moodustab higi koostisest vesi 90–97%, kuid infrapunamatiga on see 70%. Ülejäänud 20–30% arvel viiakse organismist välja mürgiseid ainevahetusprodukte (rasvad, kolesterool) ja raskemetalle (vaske, elavhõbedat, pliid, alumiiniumi, niklit, tina).

Mina soetasin inframati eesmärgiga kaotada kaalu. Lisaks saan hea enesetunde ja on kergem olla. Olen kasutanud nüüdseks mõned kuud ja olen kaotanud umbes viis kilo ning nahk on palju ilusamaks muutunud.


Ädu-Krõõt Newton

Tihti on kaalutõusu põhjuseks just keha kurnavad toksiinid ja keha oleks justkui paistes. Esimese tulemusena kaotab inframatt just raskustunde ja keha annaks ära nagu ämbritäie koormust, millega kaob paistetus ja langeb kehakaal. Hooldust võib teha kuurina järjestikustel päevadel lühikest aega, jätkates edaspidi järjepidevalt just toksiinide väljutamisega kasvõi iga nädal.

Zlimline'i inframatt on pärjatud Buduaari 2021. aasta ilululemmiku kvaliteedimärgisega.

Delfi lugejad saavad selle nädala jooksul sooduskoodiga „Delfi“ soetada inframati 50 eurot soodsamalt ehk 449 euro asemel 399 euroga.

Zlimline'i inframatt on kingitus kogu perele!

NB! Tegemist on tootega, mis võib oluliselt mõjutada teie tervist. Enne kasutamist pidage nõu perearstiga.

Vastunäidustused inframati kasutamisel
  • Diabeet
  • Rasedus 
  • Epilepsia
  • Südamestimulaator
  • Infektsiooni- ja põletikuprotsessid
  • Nahakahjustused protseduuri piirkonnas (nahalõhed, haavad)
  • Aju verevarustuse häired
Jaga
Kommentaarid