1922. aastal USAs, Illinoisi osariigis, Oak Parkis sündinud näitleja unistas algselt hoopis metsniku ametist, aga tol ajal ei olnud see karjäär naistele lubatud. Sellest rumalast reeglist võitis aga Hollywood, kuhu White suundus, et leida tööd raadios või televisioonis ning alguse sai karjäär, mis on kestnud üle kaheksa aastakümne. Ta on võitnud mitmeid Emmysid ja mänginud mitmetes unustamatutes rollides, nende hulgas ka "Kullakeste" Rose Nylundi roll.

Kõrges eas naiselt on nii mõndagi õppida, et ka ise kaua elada. "Mind on õnnistatud hea tervisega," nendib ta. "Seega, 99aastaseks saamine ei erine kuidagi 98aastaseks saamisest."

Aga kas on siiski midagi, mis teda jätkuvalt aktiivsena hoiab? "Hea huumorimeel," lisab ta. "Ära võta end liiga tõsiselt. Sa võid teistele valetada - mitte, et mina seda teen -, aga sa ei saa valetada iseendale."

Betty ei saa koroonaviiruse tõttu küll suurt pidu korraldada, mistõttu tal on plaanis külastada oma lähedasi sõpru ja tuua head toitu oma loomadest sõpradele, kui normaalsus meie igapäevaellu naaseb ja saab taaskord turvaliselt suhelda.