Kui tavaliselt toimuvad veebruarikuised moeetendused koos publikuga, siis nüüd leiavad need aset peaaegu täielikult digitaalselt veebikeskkonnas londonfashionweek.co.uk, ning kui tavaliselt esitlevad meestemoe brändid uusi kollektsioone jaanuaris, siis muutusterikka aasta järel soovitatakse neilgi panustada veebruari peale.

Võiks ju arvata, et see kõik on disaineritele ja moefännidele rusuv, aga tegelikult võimaldab see brändidel olla senisest veelgi loomingulisem — eksperimenteerida, moderniseerida ja näidata disainitut veelgi suuremale publikule.

Kuna britid nimetavad endid üheks paremini riietuvaks rahvuseks maailmas ja just Suurbritanniast pärinevad mitmed loomingulised geeniused, toobki moeajakiri Glamour välja 14 Ühendkuningriikides tegutsevat moeloojat, kellega iga moesõber peaks kursis olema. Neljandana seisab selles nimekirjas eestlanna Roberta Einer, kelle puhul imetleb Glamour väga just pilkupüüdvat ja lõbusat loomingut ning põnevaid aksessuaare.

Sellest nimekirjast leiab lisaks Robertale ka Wales Bonneri, Preen by Thornton Bregazzi, Roxanne Firsti, Molly Goddardi, Martine Rose’i, Simone Rocha, Jessica McCormacki, Rejina Pyo, Casely-Hayfordi, Olivia von Halle’i, 16Arlingtoni, Loudbrandstudiose ja Mih Jeansi.