Stilisti sõnul tasuks seda trendi proovides vältida liiga erksaid värvitoone ja selgeid mustreid ning näidata oma stringe vaid selleks sobivates olukordades, näiteks sõbrannadega klubisse tantsima minnes või rannas käies. Lisaks soovitab ta valida mugavad kangad (näiteks puuvillase) ja stiilid, mida ka pükste all peidus kannaksid.

Kui soovid pilkuköitvamat stiili, vali kõrgema lõikega stringid, mille paelad ulatavad püksivärvlist kõrgemale. Võta seda osana oma üleüldisest rõivastusest ja mõtle läbi, kuidas sa tahaksid, et teised seda näeksid.

Rochelle'i sõnul võib selle trendi naasmises tänada sotsiaalmeediasse vanade piltide postitamist, aga ka TikToki, mis on toonud tagasi näiteks brändi Von Dutch, litrid ja nüüdseks ka stringide välgutamise. "Lisaks tõid moelavad 2020. aastal selle trendi tagasi. Moelooja Maximillian Davis kasutas seda näiteks oma London Fashion Weekil näidatud kevadsuvises valmisriiete kollektsioonis. Rääkimata Briti-India päritolu disainer Supriya Lelest ja Donatella Versacest."

Allikas: Daily Mail